1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. 3 Aşı Olan Usta Oyuncu Mehmet Ulay Koronavirüse Yakalandı! Oyuncu Mehmet Ulay'ın Sağlık Durumu Nasıl?
3 Aşı Olan Usta Oyuncu Mehmet Ulay Koronavirüse Yakalandı! Oyuncu Mehmet Ulay'ın Sağlık Durumu Nasıl?

3 Aşı Olan Usta Oyuncu Mehmet Ulay Koronavirüse Yakalandı! Oyuncu Mehmet Ulay'ın Sağlık Durumu Nasıl?

79 yaşındaki Mehmet Ulay, tat alma duyusunu kaybettiği için hastaneye başvuran usta oyuncu yapılan test sonucunda Covid 19 testi pozitif çıktığını duyurdu.

A+A-

Felaket tellalı olarak bilinen Onur Akay, usta oyuncu Mehmet Ulay'ın koronavirüse yakalandığını duyurdu. Akay, "79 yaşındaki usta oyuncumuz Mehmet Ulay, iki doz Sinovac ve bir doz da Biontek aşısını olmuş ve yeni bir oyunun provalarına katılıyordu.

Ancak tat alma duyusunu kaybettiği için hastaneye başvuran usta oyuncumuzun, Covid 19 testi pozitif çıktı. Aşı olduğu için durumu kötü değil. Mutlaka aşı olmak ve aşı olsak da maske ve mesafe kuralına uymak lazım. Tedavisi devam eden oyuncumuza acil şifalar dilerim." açıklamasını yaptı.

MEHMET ULAY KİMDİR?

Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu. 1 Ocak 1947, Antalya doğumlu. Kabataş Lisesi mezunu olan sanatçı, 1963'te Devlet Tiyatrolarında sanat yaşamına başladı. 1965'te AST içinde yer alan Mehmet Ulay, 1969 senesinde İngiltere'ye giderek Oldwick Theater'da görev aldı.

2 yıl sonra Türkiye'ye döndüğünde bir kez daha Ankara Sanat Tiyatrosu bünyesinde, müdürlük, oyunculuk ve yönetmen yardımcılığı yaptı. Bir süre sonra tekrar yurtdışına giderek Almanya ve ABD'de tiyatro üzerine araştırmalar yapan Ulay, dönüşünden sonra sinema, dizi ve tv reklam tanıtım filmlerinde rol aldı. Yeni film ve dizi projelerinde yer almayı devam ettirmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.