1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 25 Ekim 2022 Salı Günlük Burç Yorumları: Bir Anda Tüm Dengeleri Bozacak! Ekonomik Anlamda Zorlukları Getirecek…
25 Ekim 2022 Salı Günlük Burç Yorumları: Bir Anda Tüm Dengeleri Bozacak! Ekonomik Anlamda Zorlukları Getirecek…

25 Ekim 2022 Salı Günlük Burç Yorumları: Bir Anda Tüm Dengeleri Bozacak! Ekonomik Anlamda Zorlukları Getirecek…

25 Ekim 2022 günlük burç yorumları merak mı ediliyor? Ay ve dünyanın biri birilerine karşı olan konumlarından dolayı hangi burç astrolojik dengelerden sizleri nasıl etkileyecek? Bu dönemde günlük burç yorumunuzu nasıl etkilemiş gelin beraber bakalım. 25 Ekim Salı Günlük Burç Yorumları...

A+A-

25 Ekim Salı Günü Güneş tutulması ile hissedeceğimiz tam olarak bu. Ülkece ve bireysel olarak çok etkileneceğimiz ve büyük bir dönüşümü tetikleyecek bu tutulma. En yüksek iyiliğimize olsun. Maddi manevi kendinizi güvence altına alın. Etkisi ortalama 1 ay sürecek...

Çok önemli bir Güneş tutulması yaşayacağız. Türkiye'nin Güneşine de çok yakın olduğu için aslında hem kolektifi hem Türkiye'yi hem de tüm toplumu tek tek bireyleri de ilgilendiren bir Güneş tutulması ama tabii Türkiye'de bir akrep burcu ülkesi, en iyi krizle mücadele edenler Akrep burçlarıdır. 

Yengeç burçları bu tutulmanın kazananı olacak, bekar yengeçler ise aşık olabilir, yanlış adımlar atabilirsiniz.

Yay burçları uykusuz her gece Modunda aynı birebir olayı yaşamaz ama buna benzer olaylara da tanık olabilirler.

GÜNEŞ TUTULMASINDAN HANGİ BUÇLAR ETKİLENECEK?

Akrep, Kova, Aslan ve Boğa Burçları, İlk 5 Günü Doğan 0ila5 derece gezegenleri olanları çok yakından etkileyecek. Merkür'e kare güneş tutulması yaşayacaklar.

25 EKİM 2022 KOÇ BURCU YORUMU

25 Ekim 2022 Koç Burcu Günlük Burç Yorumu: Koç burçlarının hayatında oluşabilecek gelişmelere dikkat çekmekte. Koç burcuna mensup kişiler son zamanlarda enerjik ve yeni işlere girişmeye hazır konumda. Bu zamanları fırsat bularak bazı konularda girişimci davranabilirler. Tabi girişimcilik konusunda zararlı çıkmamak adına fazlaca dikkatli olmak gerek. 

25 EKİM 2022 İKİZLER BURCU YORUMU

25 Ekim 2022 İkizler Burcu Günlük Yorumu: İkizler burcu günlük burç yorumu kısmında hayatınızın üzerinde güzel günler dikkatleri çekiyor. Her ne kadar dengesizlikler ile yüzleşmek zorunda kalıyor olsanız bile şans sizden yana. Her zaman daha şanslı olmak için bu gün çok fazla emek vermek isteyebilirsiniz. En uygun zamanda olduğunuzu hatırlayın. 

25 EKİM 2022 AKREP BURCU YORUMU

25 Ekim 2022 Akrep Burcu Günlük Yorumu: Akrep burcu günlük yorumu incelenecek olduğu zaman bu gün hayatınızın en verimli günü içerisinde olacağınızı söylemek isterim. Elinizi neye atsanız o konuda başarılı olacaksınız ve şans her an sizden yana olacak. Bu yüzden en özel günlerinizden bir tanesi olacak.

25 EKİM 2022 TERAZİ BURCU YORUMU

25 Ekim 2022 Terazi Burcu Günlük Yorumu: Terazi burcu günlük yorumu incelenirken yine adil olunacak bir gün geliyor. Çevrenizde sizden birilerinin yardım istemesi muhtemel. Her ne kadar karşı tarafa karşı kırgınlıklar söz konusu oluyor olsa bile yine de vicdan ile hareket edeceksiniz. Bu da her konuda sizlerin daha iyi olmasına yardım edecek. İçinizdeki sesi dinlemek bu gün sizleri mutlu edecek.

25 EKİM 2022 BAŞAK BURCU YORUMU

25 Ekim 2022 Başak Burcu Günlük Yorumu: Başak burcu günlük burç yorumu bugün gümbür gümbür geliyor. Herkesin hayatında olumlu etkiler bırakacak. Gün içerisinde nedensiz bir şekilde neşe dolu olacaksınız. Beklemediğiniz kadar güzel gelişmeler bir anda kapınızı çalacak. Akşam saatleri gelirken hafif bir baş ağrısı kendini belli edebilir. Biraz dinlenmeniz ağrıdan kurtulmak için yardımcınız olacak.

25 EKİM 2022 ASLAN BURCU YORUMU

25 Ekim 2022 Aslan Burcu Günlük Yorumu: Aslan burcu günlük yorumu yine etrafınız ile savaş vermek zorunda olduğunuz bir günü getiriyor. Çevrenizde sizleri kıskanan insanlar var. Gün içerisinde daha çok kendini belli edebilir. Bunlara takılmak yerine daha çok hayatınıza odaklanmalısınız. Kıskanan insanlar olduğu gibi sizleri deli gibi seven insanlar da yer alıyor.

25 EKİM 2022 YENGEÇ BURCU YORUMU

25 Ekim 2022 Yengeç Burcu Günlük Yorumu: Yengeç burcu günlük yorumu için bugün yaşam enerjisinin arttığı bir gün olacak. Sosyal çevrenizle planlar, organizasyonlar yapabilirsiniz. Kariyer hayatınızı, hedeflerinizi gözden geçirebilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için yeni adımlar atmaktan çekiniyorsanız bugün tam zamanı! Kendinize güveninizin tam olduğu, cesaret dolu bir gün sizi bekliyor. İkili ilişkilerinizde duygusal beklentilerinizi belirleyecek ve buna göre yeni adımlar atacaksınız. Ama ikili ilişkilerinizde olan olayları çok fazla abartmamaya özen gösterin çünkü bu durum güç çekişmelerine yol açabilir. Güzel bir gün diliyorum.

25 EKİM 2022 BOĞA BURCU YORUMU

25 Ekim 2022 Boğa Burcu Günlük Yorumu: Boğa Burcu Günlük yorumuna göre gelişecek yeni projelerle fiziksel açıdan yeni başlangıçlara yorulan bu hafta başarıya ulaşmak için ne kadar çaba sarf ettiğinizi gözler önüne seriyor. Eğer çalışmalarınızın sonucunu almak istiyorsanız işinizi yarına bırakmadan tamamlamalısınız. Tamamen çalışmalarınızı odaklanmanız bu hafta ay konumlarında daha iyi yerlere gelmenizi sağlayacaktır. Çalışmaya başlamadan önce farklı pratik bakış açılarına sahip olmanız büyük artıdır. Bununla beraber eğer hayal dünyasında iseniz bu hafta olabildiği kadar oradan uzaklaşın.

25 EKİM 2022 BALIK BURCU YORUMU

25 Ekim 2022 Balık Burcu Günlük Yorumu: Balık burcu günlük yorumu nefes kesen adımları haber veriyor. Bugün tüm duyguları aynı anda yaşayacaksınız. Her şeyin bir anda bu kadar derin bir şekilde gelmesi sizleri derin bir şekilde etkileyecek. Ama gün sonunda yatağa mutlu bir şekilde girmeyi de başaran biri olacaksınız.

25 EKİM 2022 KOVA BURCU YORUMU

25 Ekim 2022 Kova Burcu Günlük Yorumu: Kova Burcu günlük yorumu bugün kırgınlıklar ile beraber geliyor. Gün içinde sevgiliniz sizi çok ihmal edebilir ve yalnız bırakabilir. Bu durum karşısında sinir krizleri geçirecek kadar öfkelenseniz bile kendinizi sakinleştirmeyi başaracaksınız. İşleriniz yoluna bugün de girmeyecek. Sabırla hareket etmek daha iyi olacak. Yoksa üzülen sadece siz olursunuz.

25 EKİM 2022 OĞLAN BURCU YORUMU

25 Ekim 2022 Oğlak Burcu Günlük Yorumu: Oğlak burcu günlük yorumu bugün gözü yolda bekletilecek anların habercisi. Sevdiğiniz bir insan var. Onu o kadar çok özlüyorsunuz ki bu durum gününüze direk etki ediyor. Bazen sevmenin hatta çok sevmenin de yetmediğinin farkına varacağınız bir gün. Artık gün bitsin ve artık yatalım diyeceğiniz Modlar arada sizleri yoklayacak.

25 EKİM 2022 YAY BURCU YORUMU

25 Ekim 2022 Yay Burcu Günlük Yorumu: Yay burcu günlük yorumu sizin adeta sevinçten havalara uçacak olduğunuz kadar özel anları getiriyor. O kadar farklı  bir gün içerisindesiniz ki insanlar ile yan yana olmaktan keyif alacaksınız. İş hayatınızda beklenmeyen ufak çaplı sorunlar olması söz konusu. Eğer bu sorunların nereden geldiğine ve nasıl hareket edeceğinize dikkat etmezseniz sorunlar büyüyebilir.

25 Ekim 2022 Yılan Burcu Özellikleri: 29 Kasım 17 Aralık tarihlerinde doğan yılan burcu kişilerin özellikleri genel anlamda sessiz ve etkileyici olarak baş gösteriyor.

25 EKİM 2022 YILAN BURCU YORUMU

25 Ekim Yılan Burcu Özellikleri

  • Sessiz, sakin ve etkileyici
  • Herhangi bir hedefe direk gitmeden dolaylı yollar ile işlerini hallederler.
  • Yılan burcuna sahip olan insanlara yaklaşmak oldukça zordur.
  • Yılan burcu ile ilişki kurmak zordur çünkü onlar zor bir karaktere sahiptirler.
  • Herhangi bir sorunu çözmek istemezler. Çözüm yolu üretmek yerine kaçmayı tercih ederler.
  • İnsanları etkilemeye bayılırlar.

AY TAKVİMİ

-440.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.