1. HABERLER

  2. SSK

  3. 2000 – 2003 arası SSK, Bağ-Kur’lulara son dakika haberi! İntibak zammı hesabı belli oldu! İşte detaylar...
2000 – 2003 arası SSK, Bağ-Kur’lulara son dakika haberi! İntibak zammı hesabı belli oldu! İşte detaylar...

2000 – 2003 arası SSK, Bağ-Kur’lulara son dakika haberi! İntibak zammı hesabı belli oldu! İşte detaylar...

2000-2003 yılları arasındaki SSK ve Bağkur çalışanları intibak zam hesaplamasından etkilenmektedir. Emekliler için intibak zam hesaplaması sonuçlandı. İşte intibak zammın detayları: Emekli vatandaşlar son günlerde Türkiye Büyük Millet Meclisi gündemini merakla bekliyor. 2000 yılından sonra sigorta sistemine giren vatandaşlar, düzenlemeden sonra ne kadar alacaklarını merak ediyor.

A+A-

2000-2003 yılları arasındaki SSK ve Bağkur çalışanları intibak zam hesaplamasından etkilenmektedir. Emekliler için intibak zam hesaplaması sonuçlandı. İşte intibak zammın detayları:

Emekli vatandaşlar son günlerde Türkiye Büyük Millet Meclisi gündemini merakla bekliyor. 2000 yılından sonra sigorta sistemine giren vatandaşlar, düzenlemeden sonra ne kadar alacaklarını merak ediyor. Bu zam ile maaş farkı kapanacak mı? İntibak yönetmeliğinin detayları neler? Peki, intibak hesabı ile maaşlar ne kadar hesaplanıyor? İşte emekli maaşına zam ile ilgili tüm detaylar...

Emekli vatandaşlar için birbiri ardına güzel haberler gelirken, intibak düzenlemesinin sonucu merak ediliyor. Emekli vatandaşın maaşı 7 bin 500 TL olarak belirlendi. Şimdi 2000 sonrası vatandaşa intibak zammı gündemde. Peki 2023 intibak yönetmeliği zammı ile hesaplanan maaşlar ne kadar?

Daha önce 500 TL olan bayram ikramiyesine yapılan 900 TL'lik artışın da memnuniyet yarattığı açıklandı. Kalan taleplerin hızlıca değerlendirilmesini istedi.

TÜED Genel Başkanı Ergün, yaptığı yazılı açıklamada, Bakan Vedat Bilgin ile yaptığı son görüşmede 24 maddeden oluşan bir teklif sundu. Teklifte asgari emekli aylığı ve ikramiyelerindeki artışa yer verildi. Uzun süredir asgari emekli aylığı ve bayram ikramiyelerine zam talebimizin hızla hayata geçirilmesinden dolayı teşekkür etti. Kalan taleplerin onaylanmasını bekliyoruz. İlerleyen günlerde 2000 sonrası emekliler için intibak ve sağlık katkı payı ödemelerinin kaldırılmasını istiyoruz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler