1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. 19 Ekim Masterchef'te öyle bir şey yaşandı ki... Yarışmacılar ağladı, seyirciler şoke oldu! Masterchef kaptanlık oyununu kim kazandı?
19 Ekim Masterchef'te öyle bir şey yaşandı ki... Yarışmacılar ağladı, seyirciler şoke oldu! Masterchef kaptanlık oyununu kim kazandı?

19 Ekim Masterchef'te öyle bir şey yaşandı ki... Yarışmacılar ağladı, seyirciler şoke oldu! Masterchef kaptanlık oyununu kim kazandı?

Masterchef kaptanlık oyunu bu hafta 19 ekim tarihi ile ekranlara geldi. Hangi takım kazandı ve mavi takım kaptanı kim oldu? Kırmızı takım kaptanı olarak kimi belirledi ve kimleri takımlarına aldılar? İşte konu hakkında merak edilen tüm detaylar…

A+A-

Masterchef mavi takım kaptanı kim oldu?

TV8 ekranlarının sevilerek izlenen Masterchef programı bu haftanın ilk bölümü olarak ekranlara takım kaptanlığı oyunu ile geldi. Takım yarışmacılardan tam 3 farklı bölümde ilk olarak soğuk – ikinci sırada sıcak ardından da farklı bir teknik ile sandviç yapmaları istendi. Her bölümde başarısız olan isimler belli oldu. Son beşe kalan isimler arasında Ebru – Sefa – Eray – Emir ve Barbaros oldu. Ebru ve Barbaros poshi yumurta yapamadıkları için ilk elenen isimler oldu. Emirin de yumurtası patladığı için veda eden isimlerden birisi oldu. Sefa ve Eray içinde en iyi tabağı yapan isim Eray olduğu için mavi takım kaptanı Eray oldu.

Oyun sırasında kendisini küçük gördüğünü ve bir şey beceremeyecek olduğunu düşünen Emir’i karşısına rakip olarak seçti. Mavi takımın kaptanı Eray olurken; kırmızı takımın kaptanı da Emir oldu. Bu hafta iki güçlü rakibin arasında eşleşme olarak devam etti.

Takımlarda kimler var?

Mavi takım kaptanı Eray ve kırmızı takım kaptanı Emir arasında güçlü bir rekabet olacak gibi duruyor. Ardından takımların belirlenmeye geçtiği sıralarda her iki takım da kendileri için farklı stratejiler ile beraber takım eşleşmeleri yaptılar.

Mavi takım;

  1. Takım kaptanı olarak Eray
  2. Furkan
  3. Serhat
  4. Ebru
  5. Esra
  6. Ayyüce
  7. Uğur

Kırmızı takım;

  1. Takım kaptanı olarak Emir
  2. Berker
  3. Barbaros
  4. Sefa
  5. Tanya
  6. Özgül olarak takımlar belirlendi.

Avantaj oyununu kim kazandı?

Mavi takım ve kırmızı takım kaptanlarının belirlenmesinin ardından Eray ve Emir arasında sert bir mücadele geçerek avantaj oyunu oynandı. Avantaj oyununu kazanan takım kaptanı; kendi takımından birisini karşı takıma verecek ve karşı takımdan da yeni birisini alacaktı. Emir ve Eray arasında sert bir şekilde devam eden mücadele sırasında ton balıklı bir makarna yapılması istendi.

Emir klasik bir yöntem izlemeyi tercih ederken Eray daha farklı bir yaratıcılık katmak için dolgulu bir makarna yapmayı tercih etti. Tam 45 dakika boyunca oyuncular hamurları yoğurup – açmak ve kesmek dahil her şeyi kendileri yaptılar. Artık süre tamamlandığı an şefler tarafından beğenilen tabak Eray’a ait oldu. Eray’ın tabağında ton balık lezzeti oldukça baskın bir şekilde hissedilirken Emir’in tabağında neredeyse hissedilmiyordu. Bu durum karşısında şefler Eray’ın tabağını seçerek avantaj oyununu mavi takımın kazanmasını sağladı. Peki mavi takıma Eray kimi transfer ederken, kendi takımından kimi gönderecek? İşte merak edilen detaylar…

Eray hangi yarışmacıyı transfer etti?

Eray avantaj oyununu kazanarak kendi takımından daha güçsüz gördüğü bir yarışmacıyı kırmızı takıma – kırmızı takımda da güçlü gördüğü yarışmacıyı kendi takımına transfer etme hakkına sahip oldu. Peki Eray seçimini kimden yana yaptı? İşte takımların son durumu…

Eray mantıklı bir hamle yapmak istedi ve karşı tarafın ilk seçtiği kişi olan Barbaros’u kendi takımına isterken; kendi takımına mecburi olarak 7. kişi statüsünde gelen Ebru’yu gönderdi. Bu hafta hem istatistiksel olarak en güçlü yarışmacılar mavi takımda olurken hem de +1 fazlalık avantajı yine mavi takımda oldu.  Eray’ın yaptığı eşleştirme sonucunda meydana gelen takımlarda son durum ise şu şekilde belirlendi.

Mavi takım;

  1. Takım kaptanı olarak Eray
  2. Serhat
  3. Furkan
  4. Barbaros
  5. Esra
  6. Ayyüce
  7. Uğur

Kırmızı takım;

  1. Takım kaptanı olarak Emir
  2. Ebru
  3. Tanya
  4. Sefa
  5. Özgül
  6. Berker olarak bu haftanın tüm yarışmacıları da belli oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.