1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. 18 yaşındaki kızı evlenme vaadiyle kaçırdı, tecavüz etti…
18 yaşındaki kızı evlenme vaadiyle kaçırdı, tecavüz etti…

18 yaşındaki kızı evlenme vaadiyle kaçırdı, tecavüz etti…

Geçtiğimiz hafta, meydana korkunç bir olay geldi. Henüz 18 yaşında olan bir genç kız, evlenme vaadiyle kaçırılarak tecavüze uğradı. Ailesi olaya şahit olan genç kız, olanları an be an anlattı. Konuya ilişkin tüm detaylar haberimizde…

A+A-

Geçtiğimiz hafta, meydana korkunç bir olay geldi. Henüz 18 yaşında olan bir genç kız, evlenme vaadiyle kaçırılarak tecavüze uğradı. Ailesi olaya şahit olan genç kız, olanları an be an anlattı.

Evlenme vaadi ile kandırıldığı yetmez gibi kız içler acısı olaylar yaşamaya devam ediyor. Comilla’nın Burichang Upzila şehrinde daha 18 yaşında olan bir kandırılarak kaçırıldı ve tecavüz edildi. Yerel haber sitelerinde akıl almaz olayla ilgili gerçekler ortaya çıktı. Polis de kısa süre önce olayı doğruladı. Mağdur olan kızın ailesi, kızlarının nasıl olduğunu ve kiminle evlenecek olduğunu görmek için kaçırıldığı köye gitmeleri ile gerçekleri öğrenmeleri bir oldu. Aile direk polis karakoluna giderek her şeyi anlattılar. Cumartesi günü kızlarını görmek için giden aile, kaçıran kişinin annesi tarafından işkence gördüğünü ve saldırıya uğradığını aktardı.

4 sapık da tutuklandı.

Polis; kadına ve çocuklara olan şiddeti önlemek için çıkarılan yasa kapsamına göre açılan davanın ardından saldırıyı yapan dört sapığı da tutukladı.

İşte merak edilen tüm detaylar…

Dava sanıkları arasında yer alan Samiul Basir’in daha 18 yaşında olan küçücük mağdur kızı 12 ekim günü diğer sanıklardan bir tanesi olan Hridoy ile beraber kaçırıldı.

Tedavüz edilen genç kızın ailesi; kızlarını Comilla’nın Araiora köyünde bulunan bir eve götürdüklerini ve kızlarına tam altı gün boyunca tecavüz ettiklerini öğrendiler. 17 ekim günü sanık olan Basir; mağdur olan kıza bir de evlenme sözü verdiği, kızın yaşadığı köye yakın bir köy evine getirdiği ortaya çıktı.

Kızın ailesi yaşanan bu durum karşısında ilk başlarda rıza gösterdiler. Fakat bir gün kızlarının kimle evleneceğini görmek ve nasıl olduğunu öğrenmek için gittikleri zaman Basir’in annesi Lipi Akter; ailesinin yanında kızı çok feci bir şekilde dövdü ve bununla da yetinmeyerek bir de kızın saçlarını kesti.

Hemen olay ardından mağdur olan genç kızın ailesi dayanamadı ve Basir – Hridoy – Lipi isminde olan sanıklar için bir dava açtılar. Burichang karakolunda sorumlu olarak yer alan memur Mozammel Haque ise yaşanan olayların doğru olduğunu kabul etti.

Polis tarafından gelen açıklama sırasında; ‘’ Pazar günü erken saatlerde bu şikayetçi olunan 4 kişinin de tutuklandığı – mahkemeye çıkarılmalarının ardından kefalet başvurularının da kabul edilmeyerek ret edilmiş olduğu – tutukladıktan sonra bir de ceza evine gönderdikleri ‘’ aktarıldı.

Nutuk.com.tr

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.