1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. 18 Ekim Masterchef’te elenen ismi duyan izleyiciler az daha stüdyoyu basacaktı! Masterchef’te kim elendi?
18 Ekim Masterchef’te elenen ismi duyan izleyiciler az daha stüdyoyu basacaktı! Masterchef’te kim elendi?

18 Ekim Masterchef’te elenen ismi duyan izleyiciler az daha stüdyoyu basacaktı! Masterchef’te kim elendi?

18 ekim tarihinde Masterchef eleme oyunu ile ekranlara geldi. Geçtiğimiz hafta içinde ekranlara gelen 3 takım oyununda potaya giden altı isim belli olmuştu. Bu gün oynanan eleme oyunu ile haftaya kim veda edecek o belli oldu. Peki bu hafta Masterchef 2020 sezonuna kim veda etti? İşte merak edilenler…

A+A-

Masterchef dün neler oldu?

Masterchef dün yarışmacıları ile Balıkesir’e giderek, o yörenin yemeklerini yapmak için hazır oldular. Balıkesir’e giderek beş farklı yemek yapılması istendi. Kırmızı takım ve mavi takım arasında kıyasıya bir rekabet oldu. Balıkesir ünlü isimlerine sunulan yemeklere oy verme sırasında TRT sanatçısı Ali Bey; yöresel şarkıları ve halk oyunları ile eşlik ettiler.

Oylar belirlendikten sonra her ne kadar mavi takım Tirit için kırmızı takıma karabiber vermeseler bile tirit ile beraber tam 3 yemeği oy farkı ile alarak kazanan kırmızı takım oldu. Oynanan dokunulmazlık oyununu kazanan Ebru; potaya Esra’yı gönderdi. Yarışmacılar tarafından belirlenen potadaki son isim de Tanya oldu. Böylece potaya giren altı isim de belli oldu.

Masterchef 3lü eleme oyunu…

Masterchef eleme oyunu ile bugün ekranlara geldi. Altılı eleme potasında yer alan Esra – Emir – Uğur – Tanya – Özgül ve Didem için verilen ciğerden yaratıcı bir yemek yapılması istendi. Her ne kadar farklı yemekler yapılsa bile yaşanan paniklerden dolayı Didem – Özgül ve Tanya ciddi anlamda sorunlar yaşadılar. Didem her yere süt dökerken, Özgül pirincini almayı unutup, Tanya tartlarını yakan kişiler oldu. Şefler tarafından yemekler tadıldıktan sonra üçlü eleme potasından kurtulacak kişiler belli oldu.

Birinci olarak yaptığı tabak ile herkese açık ara fark atarak yukarı çıkan kişi Emir olurken peşine Uğur da tabağı beğenilen üçüncü kişi oldu. Üçlü isimler arasında yaşanan sorunlardan dolayı üçüncü olarak yukarı çıkan kişi de Esra oldu. Her ne kadar Esra’nın tabağında alakasız ürünler olsa bile, Didem’in yapmış olduğu ufak bir hatadan dolayı kendini yukarı kurtaran kişi oldu. Üçlü elemeden kurtulan kişiler belli olduktan sonra Tanya – Özgül ve Didem arasında eleme oyunu oynamak için hazırlıklar başladı.

Masterchef’e veda eden kişi kim oldu?

Masterchef 2020 sezonuna bu hafta veda eden kişi belli oldu. Haftanın son oyunu olan eleme oyununda Mehmet Şef’in imza yemeğini yarışmacılardan yapmaları istendi. Levrek yapmak için hazırlanan Tanya – Özgül ve Didem tezgahlarının başında yerlerini aldılar. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.