1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. 16 Yaşındaki Kız Çocuğuna Uyuşturucu Verilip Tecavüz Edilmişti! Genç Kızın Kan Donduran İfadesi Ortaya Çıktı...
16 Yaşındaki Kız Çocuğuna Uyuşturucu Verilip Tecavüz Edilmişti! Genç Kızın Kan Donduran İfadesi Ortaya Çıktı...

16 Yaşındaki Kız Çocuğuna Uyuşturucu Verilip Tecavüz Edilmişti! Genç Kızın Kan Donduran İfadesi Ortaya Çıktı...

İstanbul’un Şişli ilçesinde tüyler ürperten olay iş yeri sahibi yanında çalışan 16 yaşındaki çocuğa uyuşturucu vererek tecavüz etti. Ardından bu anları görüntüleyerek çocuğa uzun bir süre şantaj yaptı. Bu olay üzerine polis ekipleri harekete geçerek iş yerine operasyon düzenledi. Pakistan uyruklu iş veren polis ekipleri tarafından gözaltına alındı ve cezaevine gönderilmişti.

A+A-

Sabah Gazetesi'nin Haberine Göre; İstanbul’un Şişli ilçesinde tüyler ürperten olay iş yeri sahibi yanında çalışan 16 yaşındaki çocuğa uyuşturucu vererek tecavüz etti. Ardından bu anları görüntüleyerek çocuğa uzun bir süre şantaj yaptı. Bu olay üzerine polis ekipleri harekete geçerek iş yerine operasyon düzenledi. Pakistan uyruklu iş veren polis ekipleri tarafından gözaltına alındı ve cezaevine gönderilmişti.

İstismara uğrayan çocuk kendisine uyuşturucu verdiğini ve ardından birçok kişi tarafından istismara uğradığını anlattı. Şişli de bir işletmede çocuğa uyuşturucu madde vererek ardından tecavüz eden zanlı bu anları kayda alarak sonrasında çocuğa şantaj yaptı.

Uyuşturucu Madde İle Yakalandılar

Olayın hemen ardından çalışma başlatan Emniyet Müdürlüğü bahsedilen adrese operasyon düzenleyerek depoda Pakistan uyruklu Ghosuddin isimli zanlıyı yakalayarak gözaltına aldı. Yapılan aramalarda silah ve uyuşturucu madde bulundu.

Şantaj İle İstismara Zorlandı

Gözaltına alınan şüpheli emniyetteki ifadesinde uyuşturucu alabilmek için kendisine gelen çocuğun boğazına bıçak dayayarak zorla kimliğini aldığını ifade etti.

Başkaları tarafından da istismara uğradı…

Hurdacılık yaptığını dile getiren 16 yaşındaki çocuk kendisine istismarda bulunan kişiyi 4 ila 5 aydır tanıdığını söyledi. Kendisine zorla uyuşturucu vererek farklı kişilerden cinsel istismara maruz kalan çocuk bu durum devam edince artık durumu abisine anlattı ve şikayetçi oldular.

Para vermedim, iftira attı…

Pakistan uyruklu Ghısuddin ismindeki şahıs;’’ uyuşturucu madde ticareti, gasp, şantaj, cinsel istismar’’ suçları ile yargılanırken nöbetçi sulh ceza mahkemesine sevk edildi. Burada her şeyi para vermedim benden 200 lira istedi vermeyince iftira attı diye 5 çocuk babası kendisini savundu.

Tutuklanarak cezaevine gönderildi…

Şüpheli şahıs mahkemede alınan ifadelerden sonra çocuğun iftira atacak en ufak bir sebebinin olmadığını, mağdur çocuğa uyuşturucu verilerek tehdit ve gasp ile cinsel istismara uğramasının ardından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından tutuklanmasına karar verildi. Soruşturma hala devam ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.