1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. 15 yaşında ki Serkan Taşdeniz’in Cinayet Detayları Ortaya Çıktı
15 yaşında ki Serkan Taşdeniz’in Cinayet Detayları Ortaya Çıktı

15 yaşında ki Serkan Taşdeniz’in Cinayet Detayları Ortaya Çıktı

Van’ın Erçiş ilçesinde 15 yaşında ki Serkan Taşdeniz’in boş arazide cesedi bulunması olayında herkesi derinden yaralayan korkunç detay ortaya çıktı.

A+A-

Dün akşamda saat 21 sularında Van’ın Erçiş ilçesine 20 kilometre mesafede ki Kocapınar Mahallesi kırsalında boş arazide vatandaşlar yerde kanlar içinde ve hareketsiz yatan bir çocuk görüp vakit geçirmeden jandarma ve sağlık ekiplerine haber veriyorlar.Olay yerine gelen sağlık ekipleri çocuğun yaşamını yitirdiğini belirtiyorlar.

Bulunan cesedin yüzü tamamen parçalandığı için tanınmayacak hale gediği ve ekiplerin yaptığı detaylı araştırma sonucunda cesedin, evinden 6 saat önce çıkan Serkan Taşdeniz'e ait olduğu belirlendi. Talihsiz çocuğun cansız bedeni, yapılan incelemenin ardından Erciş Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırılıyor.Olayı duyulması ile hastaneye gelen gencin yakınlarının sinir krizi geçirdikleri görülüyor.

Talihsiz Çocuğun Boğazı Kesilmiş

Van'ın Erciş ilçesi Kocapınar Mahallesi'nde arazide cesedi bulunan talihsiz gencin cinayete kurban gittiği belirlendi. İlk incelemeler sonrasındayüzünün tanınmaz hale gelmesi sebebiyle vahşi hayvanlar tarafından öldürülmüş olabileceği ihtimali üzerinde durulurkenolay ile ilgili olarak Van Adli Tıp Kurumu'nda Serkan Taşdeniz’in yapılan ilk otopsisinde, boğazının bıçakla kesildiği gerçeği ortaya çıkıyor.

Bu gerçek gencin ailesinin çok daha fazla üzülmesine neden olduğu görüldü.Olayın bir cinayet olduğunun ortaya çıkması ile  birlikte jandarma ekiplerini, başlattığı soruşturma kapsamında aynı mahallede oturan 3 kişiyi gözaltına alınıyor. Yaşı 18'den küçük olan 3 şüphelinin, sorgusu hala devam ediyor.

Kaynak : Sanalajans

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.