1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. 14 Yaşında tecavüze uğrayan çocuk, yürekleri dağladı! Her şey o nottan sonra ortaya çıktı…
14 Yaşında tecavüze uğrayan çocuk, yürekleri dağladı! Her şey o nottan sonra ortaya çıktı…

14 Yaşında tecavüze uğrayan çocuk, yürekleri dağladı! Her şey o nottan sonra ortaya çıktı…

Denizli’deki küçücük beden daha sadece 14 yaşındaydı. Annesi Özlem U. Kızının hareketlerinin değişmesinden dolayı şüphelenmeye başlamış ve kızının odasına girmişti. Bu süreçte o küçücük beden cebine bir kağıt saklamaya çalışıyordu.

A+A-

O kağıtta ise anne beni sen en yakınından korumayı başaramadın yazıyordu. Kağıdın yanında da onlarca hap… Aile dostları olarak bilinen Hulusi Ö. İsmindeki şahıs tarafından küçücük kızın cinsel tacize uğradığını annesine anlatması ardından Özlem U. En yakın karakola giderek şikayetçi oldu.

Merkezefendi ilçesinde yaşanan olay adeta kan dondurdu. O anne yetişmese, kızından şüphelenmese daha küçücük çocuk belki de aramızda olmayacaktı.

Aile dostları tarafından tacize uğradı…

Annesinin notu okumasının ardından beyninden vurulmuşa dönen kadın kızı ile konuştu. Annesine 1 çocuk babası olan aile dostları cani Hulusi Ö’nün kendisine cinsel istismar uyguladığını anlattı. Özlem U. Şikayetçi olurken kızının intihar girişimine teşebbüs etmek üzere olduğu an her şeyi fark ettiğini ve şahıstan şikayetçi olduğunu dile getirdi.

14 yaşındaki kızın hayatını karartmak üzere olan cani şahıs serbest bırakıldı…

Anında olay hakkında soruşturma başlatıldı. Küçücük kızın cinsel istismara maruz kalmasının ardından savcılığa gerekli olan ifade pedagog ve psikolog eşliğinde alındı. Soruşturma sırasında cani şahıs göz altına alınırken hakkında yapılan iddiaları kabul etmedi. Adliyeye sevk edildi ve mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmasına karar verildi.

Ailecek görüşüyorduk…

Anne Özlem U. Küçücük kızın yaşadıklarının etkisinden hala kurtulamadığını dile getirirken cani şahsı altı yıldır tanıdıklarını, daha 3 aylık yeni bir bebeğinin dünyaya geldiğini, maddi manevi biri birilerine çok destek olduklarını ailecek görüştüklerini anlattı. Kapanan doğalgazlarını elektrik borçlarını ödediklerini, zorluk çekmesinler diye maddi anlamda destek olmalarına rağmen kızlarına nasıl yaptığına asla anlam veremediğini ifade etti.

Özel bölgelerine dokunmuş…

Anne kızının cinsel bölgelerine dokunduğunu ifade ederken böyle bir adamın içeri atılması gerektiğini, her an karşısına yeniden çıkmasından korktuğunu dile getirdi. Küçücük kız korkudan uyuyamazken bu adamın dışarı salınması da ayrı bir ironi…

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.