1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. 11 Yaşındaki Çocuğu Ağaca Bağladı, Tecavüz Edecekken Yakalandı! Vatandaşlar Linç İçin Sırada Bekledi…
11 Yaşındaki Çocuğu Ağaca Bağladı, Tecavüz Edecekken Yakalandı! Vatandaşlar Linç İçin Sırada Bekledi…

11 Yaşındaki Çocuğu Ağaca Bağladı, Tecavüz Edecekken Yakalandı! Vatandaşlar Linç İçin Sırada Bekledi…

Erzurum Narman ilçesinde kan donduran akıl almaz bir olay daha meydana geldi. 11 yaşındaki erkek çocuğuna cinsel istismarda bulunmak isteyen 45 yaşındaki şahıs çocuğun ağaca bağlandığını gören vatandaşlar tarafından linç edilmeye çalışıldı.

A+A-

Olay Narman ilçesi 101 Evler mahalle civarında akşam saatlerinde bir arazi içinde meydana geliyor. Gelen iddialara göre mahallede yer alan sakinlerin 45 yaşındaki şahsın 11 yaşındaki çocuğu ağaca bağlayarak cinsel tacizde bulunacağı an olayı fark ettiklerini ve anında müdahale etmeye koştukları biliniyor. Bu anlarda şahıs anında olay yerinden kaçmayı başarırken vatandaşlar da bir an önce ağaca bağlı olan çocuğu ağaçtan kurtarıyor. Vatandaşlar anında polis ekiplerini arayarak, 45 yaşındaki akıl almaz olayı gerçekleştiren şahsın yakalanmasını sağlıyor.

Şahıs yakalanarak karakola götürüldü.

Vatandaşların polisi arayarak şikayet etmeleri üzerine E.K. kısa sürede yakalandı ve anında kaymakamlığın da yer aldığı ilçe emniyet amirliği binasına götürüldü. Karakola götürüldüğünü duyan vatandaşlar bir araya geldiler ve kaymakamlık önünde bir kalabalık oluşturdular. Vatandaşlar bir an önce adamı linç etmek isterken özel harekat, çevik kuvvet ve jandarmalar da kalabalığın dağılması için ellerinden geleni yaparak önemli tedbirler aldılar.

Yoğun güvenlik önlemleriyle çıkardılar.

Şüpheli halkın eline düşmesin diye yoğun güvenlik önlemleri alınarak binanın arka kısmında yer alan belediye binasının kapısından dışarı çıkarıldı. O anlara şahit olan vatandaşlar bir an önce şüpheli şahsın yer aldığı araca saldırmak isteseler bile güvenlik kuvvetleri buna izin vermedi. Bu süreçlerde araç hızlı bir şekilde belediye önünden ayrıldı. Şüpheli direk hastaneye sağlık kontrollerinden geçmesi için kaldırıldı ve testlere tabi tutuldu. Güvenlik güçleri bu noktada vatandaşların ilerlemesine izin vermemek için tüm önemleri aldı. Her ne kadar çok çaba sarf etseler ile güvenlik güçleri ile aralarında güçlü bir arbede meydana geldi. Kısa süreli arbedenin hemen ardından vatandaşlar hemen dağıtıldı. İlçede meydana gelen gerginliklerin son bulmasının ardından şüpheli şahsın E.K.’nın Erzurum’a gönderildiği ortaya çıktı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.