1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. Zorlu enerjiden şok çalışma! Yollara şarj istasyonları kurulacak…
Zorlu enerjiden şok çalışma! Yollara şarj istasyonları kurulacak…

Zorlu enerjiden şok çalışma! Yollara şarj istasyonları kurulacak…

Zorlu Enerji içerisinde yeni teknoloji durumlarını hayata geçiren markası olarak bilinen ZES, şu an hem ikinci yılını hem de bayram anlarını aynı anda 100 adet yeni lokasyon açmayı planlayarak kutlamaya devam ediyor.

A+A-

Türkiye içerisinde kullanımı her geçen gün daha da yaygın bir hale gelmeye başlayan elektrikli olan  otomobiller ile çevre dostu olarak yer alan tasarruflu, düşük emisyon yanı sıra sessiz olmaları ile beraber tüketiciler tarafından oldukça tercih ediliyor. Yakın zaman içerisinde ikinci yıllarını kutlayan ve sektör lideri olarak yer ala ZES ile aynı süreç içerisinde kullanıma açmış oldukları 100 yeni lokasyon ile artan talebi de karşılıksız olarak bırakmıyor. Bir yandan da ev ya da iş yerlerine özel bir şekilde kurulum ile devam ediyor.

Hayata geçirilmiş olan elektrikli araç şarj istasyonları ile beraber  İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Bursa, Eskişehir, Muğla ve Balıkesir gibi birçok yerinde dikkatleri çekiyor. Aynı süreç içerisinde Ege ve Akdeniz kıyıları içerisinde kesintisiz bir sürüş yapması da söz konusu. Bu gün 56 şehir içerisinde 268 lokasyon ve 458 soket sayısı ile hizmet vermesinin yanı sıra bir yandan kurulumları da gerçekleştiriyor. Kısa vade içerisinde tüm ülke içerisinde bir kapsama bekleniyor.

Size ya da iş yerimize özel olarak verilen şarj istasyonu ister misiniz?

Evde ya da iş yeri içerisinde ister şahsa özel ister iş yerine özel şarj istasyonlarına sahip olmak mümkün. Bu durum karşısında ZES ile apartman, site ya da iş yerlerine özel şarj istasyon kurulumları ardından açılması da söz konusu. Yönetim ekranları içerisinde kullanımları takip etmek ve yönetmek de mümkün. Bölge içerisinde yer alan şarj istasyonları içerisinde hem evlerde hem de iş yerleri içerisinde araçlarda kolay bir şekilde şarj etme imkanı sunuyor.

Bu konuda yapılan açıklama sırasında;

“Bugün elektrikli araçlar, dünyanın sürdürülebilir ve yenilenebilir enerji üretimine geçişinde büyük rol üstleniyor. Elektrikli araç pazarında her geçen gün yenilikler olurken Zorlu Enerji olarak bu gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Ülkemizde de yerli elektrikli otomobilin tanıtımıyla birlikte bu konuya olan ilgi artmış durumdayken ikinci yaşını kutladığımız ZES markamızla da ülkemizdeki elektrikli otomobil devinimi hızlandırmak için çalışmaya devam ediyoruz. Son yaptığımız yatırımlarla birlikte yüzde 40 pazar payına ulaştık.”sözlerini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.