1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. Ziraat, Vakıf, Deniz ve Şeker Bankası İş Birliğiyle 100 Bin TL Kredi Fırsatı! Kolay Başvuru ve 3 Ay Erteleme İmkanı!
Ziraat, Vakıf, Deniz ve Şeker Bankası İş Birliğiyle 100 Bin TL Kredi Fırsatı! Kolay Başvuru ve 3 Ay Erteleme İmkanı!

Ziraat, Vakıf, Deniz ve Şeker Bankası İş Birliğiyle 100 Bin TL Kredi Fırsatı! Kolay Başvuru ve 3 Ay Erteleme İmkanı!

Maddi sıkıntı yaşayan vatandaşlar için Ziraat Bankası, Vakıfbank, Denizbank ve Şekerbank iş birliğiyle özel bir kredi kampanyası başlatıldı. İhtiyaç kredisi ve kredi kartı borçlarını kapatmak isteyenlere 100 bin liraya kadar kredi imkanı sunan bu kampanya, bankaların iş birliği ile finansal rahatlama sağlıyor.

A+A-

Maddi sıkıntı içinde olan bireyler için Ziraat Bankası, Vakıfbank, Denizbank ve Şekerbank iş birliğiyle özel bir kredi kampanyası başlatıldı. İhtiyaç kredisi ve kredi kartı borçlarını kapatmak isteyenlere 100 bin liraya kadar kredi imkanı sunan bu kampanya, bankaların iş birliğiyle acil nakit ihtiyacına çözüm sağlıyor.

Ziraat Bankası: Hızlı ve Kolay Başvuru, 3 Ay Erteleme İmkanı!

Ziraat Bankası, kampanyanın öncü bankalarından biri olarak hızlı başvuru imkanı sunuyor. Gelir belgesi ve kimlik ile yapılan başvurularla tüm banka borçları kapatılabiliyor. Ayrıca, 3 ay erteleme seçeneği ile ödeme planı şekillendirilebiliyor. 36 ay vadeli bu kredi, finansal rahatlamanın kapılarını aralıyor.

Vakıfbank: Hızlı Sonuç, 36 Ay Vadeli ve 3 Ay Erteleme!

Vakıfbank, kampanya kapsamında hemen sonuç veren başvurularıyla dikkat çekiyor. 36 ay vadeli ve ilk taksitte 3 ay erteleme avantajı sunan Vakıfbank, tüm bankalardaki borçları tek bir çatı altında toplamak isteyenlere ideal bir seçenek sunuyor.

Denizbank: Devlet Destekli Borç Kapatma Kredisi!

Denizbank, devlet destekli borç kapatma kredisi sunan bankalardan biri olarak öne çıkıyor. 100 bin TL'ye kadar, 36 ay vadeli bu kredi, kredi kartı borçları ve ihtiyaç kredilerini tek bir ödemeyle kapatma şansı tanıyor. Denizbank şubelerine giderek kolay başvuru yapabilirsiniz.

Şekerbank: Özel Avantajlar ve Hızlı Kredi Kullanımı!

Şekerbank, 100 bin TL'ye kadar uygun faizlerle borç kapatma kredisi sunuyor. Emeklilere özel avantajlar içeren kampanya, borçların kapatılması ve maaş taşıma işlemi yapılması durumunda hızlı kredi kullanımı sağlıyor. Şekerbank şubelerinden detaylı bilgi almak ve kampanyadan faydalanmak mümkün.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.