1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. Ziraat, Halk ve Vakıf Bankası'ndan Emeklilere Büyük Destek! 50.000 TL'ye Kadar Düşük Faizli Kredi İmkanı...
Ziraat, Halk ve Vakıf Bankası'ndan Emeklilere Büyük Destek! 50.000 TL'ye Kadar Düşük Faizli Kredi İmkanı...

Ziraat, Halk ve Vakıf Bankası'ndan Emeklilere Büyük Destek! 50.000 TL'ye Kadar Düşük Faizli Kredi İmkanı...

Ziraat Bankası, Vakıf Bankası ve Halkbank tarafından duyurulan nakit para desteği kampanyası büyük ilgi çekiyor. Kamu bankaları, ihtiyaç sahiplerine 10.000 TL, 20.000 TL, 30.000 TL ve 50.000 TL nakit para desteği sağlayacak. Verilen bu destek sayesinde nakit ihtiyacı olan vatandaşlar rahat bir nefes alacak.

A+A-

Ziraat Bankası, Vakıf Bankası ve Halkbank tarafından duyurulan nakit para desteği kampanyası büyük ilgi çekiyor. Kamu bankaları, ihtiyaç sahiplerine 10.000 TL, 20.000 TL, 30.000 TL ve 50.000 TL nakit para desteği sağlayacak. Verilen bu destek sayesinde nakit ihtiyacı olan vatandaşlar rahat bir nefes alacak. Kamu bankalarının sunduğu kredi kampanyası kapsamında düşük faizli kredi fırsatı da sunuluyor.

Kredi ödemesi için gerekli koşullar hakkında Ziraat Bankası'ndan yapılan açıklamada bilgiler verildi. Banka müşterileri, T.C. kimlik numaraları ile banka şubelerinden, online bankacılık veya mobil bankacılık hizmetleri aracılığıyla başvuru yapabilecekler. Kamu bankaları olan Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıf Bankası, maaş bankası olarak seçilen emeklilere %25 oranında zam yapılarak kredi finansman destekleri arttırıldı. Bu sayede emeklilere düşük faizli kredi olanakları sunuluyor.

Kredi kampanyası ile 50.000 TL'ye kadar kredi desteği veriliyor. Taşıt, konut ve ihtiyaç kredisi faiz oranlarında yapılan indirimlerle birlikte 36 ay vadeli kredi desteği sağlanıyor. Başvuru koşulları hakkında bilgiler anında açıklanıyor ve bu kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşlar hızlı bir şekilde başvurularını yapabiliyorlar.

Kredi almak isteyenler, banka şubelerine kimlik belgeleri ile başvuru yapabileceği gibi, düşük faiz oranı ve kolaylıkla mobil bankacılık veya internet bankacılığı üzerinden de başvurularını gerçekleştirebiliyorlar. Bu destekten yararlanmak için 18 yaşından büyük olmak ve kredi veya kredi kartı borcu olmamak, kara listede yer almamak gibi koşulları sağlamak yeterli olacaktır. Bu kredi desteği sayesinde ihtiyaç sahiplerine finansal açıdan önemli bir destek sunulacak ve nakit ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabilecekler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.