1. HABERLER

  2. ZİRAAT BANKASI

  3. Ziraat Bankası'ndan oh dedirten haber 50 bin TL ihtiyaç kredisine 24 ay vade sunuyor! Kampanya detayları açıklandı!
Ziraat Bankası'ndan oh dedirten haber 50 bin TL ihtiyaç kredisine 24 ay vade sunuyor! Kampanya detayları açıklandı!

Ziraat Bankası'ndan oh dedirten haber 50 bin TL ihtiyaç kredisine 24 ay vade sunuyor! Kampanya detayları açıklandı!

Ziraat Bankası müşterilerine özel finansal fırsatlar sunmaya devam ediyor. Yakın zamanda müşterilerinin nakit ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla online ihtiyaç kredisi kampanyasını duyurmuştur. Ziraat Bankası, nakit ihtiyacı olan vatandaşlara 70 bin TL'ye varan düşük faizli ihtiyaç kredisi imkanı sundu. Bu kampanya belirli vadelerle ödemede esneklik sağlamıştır.

A+A-

Ziraat Bankası müşterilerine özel finansal fırsatlar sunmaya devam ediyor. Yakın zamanda müşterilerinin nakit ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla online ihtiyaç kredisi kampanyasını duyurmuştur.

Ziraat Bankası, nakit ihtiyacı olan vatandaşlara 70 bin TL'ye varan düşük faizli ihtiyaç kredisi imkanı sundu. Bu kampanya belirli vadelerle ödemede esneklik sağlamıştır. Bu kampanya hakkında Ziraat Bankası'nın sunduğu ihtiyaç kredisi faiz oranı ve vadesi gibi bazı detaylar merak edildi.

Son zamanlarda birçok ürünün fiyatlarının artması nedeniyle satın alma gücünün gözle görülür şekilde düşmesi, vatandaşların nakit ihtiyacının artmasına neden oldu. Bunun sonucunda birçok banka artan talebi karşılamak için ihtiyaç kredisi kampanyaları başlatmıştır. Ziraat Bankası da bu bankalardan biri olup, vatandaşların ihtiyaçlarını yüksek tutarlarla karşılamak için ihtiyaç kredisi kampanyası başlatmıştır. Kampanya detayları Ziraat Bankası'nın resmi internet sitesinde yer aldı.

Ziraat Bankası, farklı paketlerde esnek ödeme seçenekleriyle ihtiyaç kredisi kullandırdı. Vatandaşlar ihtiyacına göre 50.000 TL'ye kadar olan kredileri 36 aya kadar geri ödeyebiliyor. 50.000 TL ve üzeri 100.000 TL'ye kadar kredi kullananlar 24 ay vade imkanından yararlanabiliyor.

100.000 TL üzeri ihtiyaç kredileri için vade süresi 12 ay olarak belirlenmiştir. 70.000 TL ihtiyaç kredisi Tüketici Ürün Paketine dahildir. 50.000 TL'nin üzerinde kullandırılan bu krediyi kullananlar 24 ay taksitle geri ödeyebiliyor.

70 bin TL ihtiyaç kredisi faiz oranı vatandaşlar için merak konusu oldu. Bu ihtiyaç kredisi için yıllık maliyet oranı %33,112, faiz oranı ise %1,89 olarak belirlendi. Dolayısıyla düşük faiz oranı nedeniyle vatandaşlar için cazip bir finansman fırsatı haline geldi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.