1. HABERLER

  2. ZİRAAT BANKASI

  3. Ziraat Bankası'ndan Müjdeli Haber! Bin TL'lik Hediye Kampanyası Fırsatı! Sınırlı Süreli Kampanya!
Ziraat Bankası'ndan Müjdeli Haber! Bin TL'lik Hediye Kampanyası Fırsatı! Sınırlı Süreli Kampanya!

Ziraat Bankası'ndan Müjdeli Haber! Bin TL'lik Hediye Kampanyası Fırsatı! Sınırlı Süreli Kampanya!

​​​​​​​Ziraat Bankası, banka kartı ve kredi kartı kullanıcılarına yönelik özel bir kampanya sunuyor. TATİL SEPETİ adı verilen bu kampanyada, 10.000 TL ile 19.000 TL arası taksitle yapılacak ödemeler için 500 TL, 20.000 TL ve üzeri peşin ödemeler için ise 31 Ağustos tarihine kadar başvuruda bulunma şansı veriliyor.

A+A-

Ziraat Bankası, banka kartı ve kredi kartı kullanıcılarına yönelik özel bir kampanya sunuyor. TATİL SEPETİ adı verilen bu kampanyada, 10.000 TL ile 19.000 TL arası taksitle yapılacak ödemeler için 500 TL, 20.000 TL ve üzeri peşin ödemeler için ise 31 Ağustos tarihine kadar başvuruda bulunma şansı veriliyor. Kampanyaya katılmak için banka.com.tr, SMS kanalları ve bankkart mobil uygulama üzerinden başvuru yapabilirsiniz.

Kampanyaya SMS ile başvuru yapmak oldukça kolay. Kampanyaya katılmak ve bankkart lira kazanmak için "TATİL SEPETİ" yazıp 47 57 numarasına göndermeniz yeterli olacaktır. Katılım sağladıktan sonra pankart pos cihazlarından alışveriş yapmanız gerekiyor. Kazandığınız bankkart liraları 7 Eylül 2023 tarihine kadar kullanabileceksiniz, kullanılmayan bankart liralar ise bu tarihten sonra geri alınacak.

Kampanya detaylarına göre, Ziraat Bankası müşterisi olmanız gerekmektedir. Her müşteri kampanyadan yalnızca bir defa ödül alabilir ve en fazla 1000 TL bankkart lira kazanabilir. Ayrıca, ek kartlar ile yapılan harcamalar, asıl kart sahibi müşterilerin harcamaları için de geçerli olacaktır. Kampanya, bireysel kartlar için yapılan harcamaları içermektedir ancak Bank Kart Business, Bank Kart Başak, ücretsiz banka ve banka kartları ile yapılan işlemler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir. Kampanyadan faydalandıktan sonra yapılan iptal ve iadelerde bankkart liralar geri alınacaktır. Müşterinin banka kumbarasında yeterli bankkart lira bulunmaması durumunda kalan tutar hesap özeti borcu olarak görüntülenecektir.

Ayrıca, Kampanya Varınca para uygulaması üzerinde geçerli değildir ve yurtiçi ve yurt dışı turlar ile yurt dışı uçak bilet satışlarında da geçerli sayılmamaktadır. Kampanya tarihleri, rezervasyonların yapılması durumunda kampanyaya dahil edilmeyecektir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.