1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. Ziraat bankasından müjde! Tam kapanma için 3 farklı kredi müjdesi verdi…
Ziraat bankasından müjde! Tam kapanma için 3 farklı kredi müjdesi verdi…

Ziraat bankasından müjde! Tam kapanma için 3 farklı kredi müjdesi verdi…

Tam kapanma dönemleri içerisinde yaşanan ekonomik zorluklardan dolayı acil nakit ihtiyacı yer alan vatandaşların yeniden imdadına Ziraat Bankası yetişti. Yaşanan bu zorlu günler içerisinde kimse sıkıntı yaşamak zorunda olmasın diye 3 yeni farklı kredi fırsatı hakkında açıklamada bulundu.

A+A-

Tam kapanma dönemleri içerisinde yaşanan ekonomik zorluklardan dolayı acil nakit ihtiyacı yer alan vatandaşların yeniden imdadına Ziraat Bankası yetişti. Yaşanan bu zorlu günler içerisinde kimse sıkıntı yaşamak zorunda olmasın diye 3 yeni farklı kredi fırsatı hakkında açıklamada bulundu. Oldukça düşük faiz oranları ile 36 ay vade imkanları sunarak emekli, çalışan ve herkese özel olarak 3 farklı paket hakkında duyurularını yayına aldı.

Kamu bankaları tarafından vatandaşlara özel olarak her zaman verilen destekler yeniden verilmeye devam ediyor. Kamu bankaları arasında yer alan Ziraat bankası bu zorlu günlerde hem banka müşterisi olanlar hem de diğer kişiler için özel kredi kampanyaları hazırladı. Banka tarafından belirlenen en büyük desteklerden bir tanesi de yaz aylarına özel olarak sunduğu geçtiğimiz yıldaki düşük faizli kredi olmuştu. Şimdi ise yine kamu bankası tarafından vatandaşların yaşadıkları zorlu günler için 3 farklı paket belirlendi.

Düşük faiz oranları ve esnek ödeme fırsatları…

Merkez bankası tarafından mayıs ayı için uygun görülen faiz oranlarına ait açıklamalar geldi. Bunun ardından birçok banka içerisinde faiz oranlarında güncellemeler gelmeye başladı. Ziraat bankası da bu bankalardan bir tanesi oldu. Yeni bir güncelleme yaparak şu an piyasanın en uygun faiz oranlı kredi paketini hazırlayarak yaşanan bu zorlu günler içerisinde desteklerini vermeye başladı. Bir yandan banka müşterisi olan kesim için esnek ödeme fırsatları sunmaya da başladı. Bu anlarda isteyen vatandaşlar için esnek ödeme durumları ile kredi fırsatları verilecek. Ödeme yöntemleri arasında eşit taksit ödemeli, artan taksit ödemeli, azalan taksit ödemeler, ara taksit ödemeli ya da balon ödemeleri ve 3 ayda bir eşit ödemeleri gibi fırsatlar sunulmaya başladı. Bu durumları tercih eden vatandaşlar yine kendi gelirlerine göre özel ödeme durumları belirleyebilecekler. Bu sayede vatandaşlar yaşanan bu zorlu günler içerisinde birçok ödemelerini güvence altına almaya başladı.

Emekli müşteriler için özel 20 bin TL ye varan kredi fırsatları veriyor. Bir yandan özel konut kredi faiz oranlarını da oldukça düşük oranlara kadar çekti. Sadece yüzde 1,51 faiz oranı ile beraber verilen taksit ödemeleri ile aylık 761 TL ödeme verilecek. Herkes için belirlenen kredi fırsatı için sadece yüzde 1,54 olarak belirlendi. Çalışanlar için verilen kredi fırsatları yüzde 1,51 oranı ile açıklandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.