1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. Ziraat bankasından müjde! Faizsiz 150 bin TL kredi müjdesini verdi…
Ziraat bankasından müjde! Faizsiz 150 bin TL kredi müjdesini verdi…

Ziraat bankasından müjde! Faizsiz 150 bin TL kredi müjdesini verdi…

Salgın süreçleri içerisinde vatandaşların yaşadıkları ekonomik zorluklardan dolayı ihtiyaç kredilerine karşı olan talepler hız kesmeden artmaya başladı. Kamu bankalarının başında gelen ziraat bankası yaşanan bu zorlu günler içerisine vatandaşlara salgın süreçlerinde kaçırılmayacak derecede fırsatlar vermeye devam ediyor.

A+A-

12 ay ertelemeli 84 ay vade ile faizsiz olarak 150 bin TL ye kadar kredi fırsatları sunmaya devam ediyor. Faizsiz kredi desteklerine başvuran vatandaşlar için kredi destekleri gelmeye devam ediyor. Bu kredi için rekor başvurular hız kesmeden gelmeye devam ediyor.

Salgın süreçlerinin en başından beri ziraat bankası vatandaşlar için destek vermeye devam ediyor. Kentlerinden köylere göç etme isteğinde olan vatandaşlar için 7 yıl vade ile beraber 150 bin TL kredi fırsatları gelmeye devam ediyor. Son gelen kredi fırsatlarına bakılacak olduğu zaman tarım ve hayvancılık ile yaşamlarına devam eden vatandaşların hayatlarını daha rahat idame ettirebilmeleri için destekler gelmeye devam ediyor.

Tarım ve orman bakanlığına bağlı olarak yer alan il tarım ve orman müdürlükleri ziraat bankası ile beraber ortak bir destek ile proje için imza atıyor. Vatandaşlara tam 1 yıl geri ödemesiz en ufak faiz olmadan 84 ay vade ile kredi fırsatları geliyor. Her ne kadar geçtiğimiz süreçlerde vatandaşlar köylerden kentlere göç ediyor olsa bile hayvancılık alanında yaşanan sıkıntılardan dolayı olayın tam tersine dönmesi için destekler geliyor. Sektöre etki eden darbenin bu şekilde zayıflatılması ön planda tutulan konuların başında geliyor.

7 yıl vade ve 1 yıl geri ödeme yok…

Ziraat bankası tarafından gelen kredi fırsatları incelenecek olduğu zaman köyümde yaşamak için bir sürü nedenim var projesi ile beraber kredi kullanmak isteyen vatandaşlar için konu ile ilgili değerlendirmeler geliyor. 7 yıl içerisinde işletilmekte olan küçük baş hayvanlarının sayısının en asgari 100 olması ve bunun altına düşmeme şartı aranıyor. Kıvırcık, Karacabey Merinosu, Anadolu Merinosu, Orta Anadolu Merinosuolarak  bu kredi kapsamında yer alacak. Kredi kullanmak isteyen vatandaşların bu iş ile daha önce uğraşıyor olması ya da uğraşmak için kredi çekiyor olması gerekir.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.