1. HABERLER

  2. ZİRAAT BANKASI

  3. Ziraat Bankası’ndan Müjde: Emeklilere Maddi Destek Verilecek…
Ziraat Bankası’ndan Müjde: Emeklilere Maddi Destek Verilecek…

Ziraat Bankası’ndan Müjde: Emeklilere Maddi Destek Verilecek…

Maddi destek için kredi araştırması yapan emeliler için Ziraat Bankası’ndan müjde geldi. Devlete ait olan banka, internet sayfası üzerinden bir açıklamada bulundu. Açıklamaya göre emeklilerin ihtiyaç duyduğu ev ve diğer nakit ihtiyaçları için kredi veriliyor.

A+A-

Ziraat Bankası kredi çekmek isteyen emekliler için müjdeli bir haber verdi. Bankanın resmi sitesinden yapılan açıklamada maaşını bankadan alan emekliler için bazı fırsatların bulunduğu açıklandı. Ziraat Bankası üzerinden emekli maaşı alan emekliler, bankaya gitmeden yalnızca internet üzerinden kredi çekebilecekler. Çekilen krediler ise kişilerin hesaplarına aktarılacak.

Ziraat Bankası Kredisi!

Ziraat Bankası kredisi hesaplanırken senelik maliyet oranı ele alınmış ve vergiler de hesaba katılmıştır. 35 yaş için 1 senelik ortalama sigorta ödemesi kredinin türüne göre değişkenlik gösteriyor. Ev kredisi için 108,19 TL olan masraf, tüketici kredisi için ise 39,67 TL olarak belirleniyor.

Kredi paketleri içerisinde yer alan faiz oranlarından yararlanmak isteyen kişilerin, bankaya ait olan KMH, bankkart ve diğer talimat ürünlerinden birisini kullanıyor olması gerekiyor. Bu ürünlerden herhangi birisine yeni başvuru yapan kişiler de başvuru sağlayabiliyorlar. BES, AZG, internet bankacılığı, eşya sigortası, klasik sivil yangın sigortası, ev sigortası, KASKO ve DASK paketlerinden en az iki tanesini kullanan kişiler de yeni kredi imkanlarına başvuruda bulunabilecekler.

Ev kredisi için ise talimat ürünleri, KMH ve bankkart ürünlerinden bir tanesine başvurmuş ya da kullanıyor olmak gerekiyor. AZG, DASK, ev sigortası, klasik sivil yangın sigortası, internet bankacılığı, BES, KASKO, eşya sigortası ve DASK paketlerinden de en az üç tanesini kullanan kişiler krediden faydalanabiliyorlar. Ziraat Bankası’ndan maaşını alan emekliler için kredi imkanları bulunuyor.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.