1. HABERLER

  2. EMEKLİ

  3. Ziraat Bankası’ndan müjde: Emekli promosyon ödemelerine zam! En az 500, 625, 750 TL olan ödemeler maaşlara göre...
Ziraat Bankası’ndan müjde: Emekli promosyon ödemelerine zam! En az 500, 625, 750 TL olan ödemeler maaşlara göre...

Ziraat Bankası’ndan müjde: Emekli promosyon ödemelerine zam! En az 500, 625, 750 TL olan ödemeler maaşlara göre...

Ülkemizde milyonlarca emekli olmak için hak kazanan vatandaşı çok yakından ilgilendiren açıklamalar gelmeye devam ediyor. Her yıl içerisinde ocak ve temmuz aylarında olduğu gibi bu yıl da temmuz ayında maaşlara zam geldi. Zam oranı yüzde 8,45 olarak açıklandı ve emekli vatandaşlar temmuz ayı içerisinde maaşlarını zamlı bir şekilde alacaklar. Zam sevinçlerini yaşamaya devam eden vatandaşlar Ziraat

A+A-

Ülkemizde milyonlarca emekli olmak için hak kazanan vatandaşı çok yakından ilgilendiren açıklamalar gelmeye devam ediyor. Her yıl içerisinde ocak ve temmuz aylarında olduğu gibi bu yıl da temmuz ayında maaşlara zam geldi. Zam oranı yüzde 8,45 olarak açıklandı ve emekli vatandaşlar temmuz ayı içerisinde maaşlarını zamlı bir şekilde alacaklar. Zam sevinçlerini yaşamaya devam eden vatandaşlar Ziraat bankası tarafından gelen yazılı açıklama ile beraber maaşlarını buradan alma durumlarına göre maaş miktarlarına paralel bir şekilde 500, 625 ve 750 TL olarak promosyon ödemeleri alacaklar.

Enflasyon oranlarına paralel bir şekilde belirlenen maaş zamlarının ardından her şet netlik kazandı. Geçtiğimiz günlerde TÜİK tarafından verilerin açıklanması ardından memur ve emekli vatandaşların maaşlarına yüzde 8,45 oranında zam geleceğinin müjdesi verildi. Bu sayede en düşük bağkur emekli maaşı 2 bin 350 TL seviyesine kadar artış gösterdi. Tarım Bağkur ile emekli olan vatandaşlar da 1860 TL maaş alacaklar.

Şu an en düşük SSK emekli maaşı 2 bin 624 TL seviyesine kadar çıkarken bu anlarda emekli vatandaşlar Ziraat bankası tarafından verilecek promosyon ödemelerinin ne kadar olacağını araştırmaya başladılar.

Maaşlara göre değişecek…

Emekli maaş müşterisi olma durumlarına göre banka tarafından promosyon ödemesi verilecek. Promosyon ödemesi almaya hak kazanma için emekli vatandaşların bankadan maaşlarını alması gerekir. Bunun için de en yakın bankalara gelerek üç yıl burada kalma sözü vermek için 3 yıllık taahhütnameye imza atması gerekir. Bu sayede anlık olarak hesaplarına promosyon ödemesi alabilecekler. Banka tarafından verilen promosyon ödemesi ile vatandaşların emekli maaşlarına göre belirleniyor. Bu maaşlara paralel olarak bakılacak olduğu zaman ödemeler de;

  1. Maaşları 1500 TL olan vatandaşlar için banka tarafından verilecek olan promosyon ödemesi 500 TL
  2. Maaşları 1500 ila 2500 TL arasında olan vatandaşlar için banka tarafından verilecek olan promosyon ödemesi 625 TL
  3. Maaşları en az 2500 TL olan vatandaşlar için banka tarafından verilecek olan promosyon ödemesi 750 TL olarak açıklandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.