1. HABERLER

  2. ZİRAAT BANKASI

  3. Ziraat Bankası’ndan müjde! Borcu olan vatandaşlar için 5, 10 ve 20 bin TL dijital ihtiyaç kredisi…
Ziraat Bankası’ndan müjde! Borcu olan vatandaşlar için 5, 10 ve 20 bin TL dijital ihtiyaç kredisi…

Ziraat Bankası’ndan müjde! Borcu olan vatandaşlar için 5, 10 ve 20 bin TL dijital ihtiyaç kredisi…

Ziraat bankasından vatandaşlar için müjdeli haberler gelmeye başladı. Banka tarafından 5000, 10 bin, 20 bin TL dijital krediler geleceğine dair çarpıcı açıklamalar yapıldı. Yaşanan bu zorlu günler içerisinde vatandaşlar için hız kesmeden müjdeli haberler gelmeye devam ediyor. Ekonomik anlamda zorluk çeken ve acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlar 5000, 10 bin, 20 bin TL dijital krediler

A+A-

Ziraat bankasından vatandaşlar için müjdeli haberler gelmeye başladı. Banka tarafından 5000, 10 bin, 20 bin TL dijital krediler geleceğine dair çarpıcı açıklamalar yapıldı. Yaşanan bu zorlu günler içerisinde vatandaşlar için hız kesmeden müjdeli haberler gelmeye devam ediyor. Ekonomik anlamda zorluk çeken ve acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlar 5000, 10 bin, 20 bin TL dijital krediler ile rahat edebilecekler. Borcu olanlar için güzel haberler geldi. Bankalara olan borçlarını rahat bir şekilde kapatma düşüncesinde olan vatandaşlar borç kapatma kredisi sayesinde rahat bir nefes alacaklar. Kredi alımları geçtiğimiz seneler içerisinde çoğu zaman vatandaşların şubelere giderek yapması ile meydana geliyordu. Fakat gelen güncellemeler ile teknolojinin bu kadar gelişmesi insanların daha çok dijital ortamlarda başvuru yapmalarına olanak sunuyor. Ziraat dijital kredi ile herkes anında alımlar yapabilecek. Bu yüzden de en çok tercih edilen kredi alternatifleri dikkatleri çekiyor.

Ziraat bankası internet bankacılığı ve ziraat mobil kullanıcıları anında başvurularını yapabilecekler. Dijital yollardan başvuruların yapılması ardından onaylar verilecektir.

Dijital kredi özellikleri…

Dijital kredi özellikleri açıklandı.

  1. 36 ay vade imkanları
  2. İnternet şubesi ile ziraat mobil
  3. Olumlu sonuç alan krediler internet şube ya da mobillerden hesaba aktarımları yapılır.
  4. TCKN ile banka kayıtlarını yapan vatandaşlar iletişim numaraları ile ekranlarda görülen doğrulama kodu ile başvuru yapabilecekle.
  5. Hayat sigorta ürünleri Türkiye hayat ve emeklilik AŞ aracılığı ile sunulurken banka şubeleri acentesi olacaktır. Geçerli olan durumlarda bankkart bilgilerinde olan son 6 tane hane ile şifre girilmesi yeterli olacaktır. Başvuru süreçleri tamamlanmasının ardından gerekli kontrollerin yapılacak olması, cep telefonlarına gelecek internet ve mobil bankacılık şifresi ile gerekli girişler yapılabilecek.

Dijital kredi başvuru süreci

Ziraat bankalarından maaşlarını almaya devam eden vatandaşlar ya da emekli olanlarda en ufak bir ayrım olmadan kredi fırsatlarından yararlanma hakkına sahip olacaklardır. Vatandaşların rahat bir nefes alabilmesi verilen kredi fırsatları internet aracılığı ile yapılacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.