1. HABERLER

  2. ZİRAAT BANKASI

  3. Ziraat Bankası’ndan müjde! 6 ay geri ödemesiz kredi kampanyası yayınlandı! Milyonlarca vatandaşa verilecek…
Ziraat Bankası’ndan müjde! 6 ay geri ödemesiz kredi kampanyası yayınlandı! Milyonlarca vatandaşa verilecek…

Ziraat Bankası’ndan müjde! 6 ay geri ödemesiz kredi kampanyası yayınlandı! Milyonlarca vatandaşa verilecek…

Korona virüs süreçlerinden dolayı bankalar tarafından vatandaşlar için destekler hız kesmeden gelmeye devam ediyor. Özel ve kamu bankalarından verilen düşük faiz oranlı kredi fırsatları vatandaşlar için büyük bir rahatlama sunuyor.

A+A-

Bu kredi fırsatlarından bir tanesi de Ziraat bankasından geliyor. 10 bin TL ye varan kredi fırsatları için 6 ay geri ödemesiz olarak başvuru yapma hakları veriliyor. 6 ay geri ödemesiz kredi fırsatlarının faiz oranlarında güncelleme geldi ve yeni başvuru süreçleri başladı. Ziraat bankası ihtiyaç destek kredileri ile her an vatandaşların yanlarında yer almaya devam ediyor.

6 ay geri ödemesiz 10 bin TL ye varan kredi fırsatları Ziraat Bankasında….

Devlet bankaları arasında yer alan ziraat bankası vatandaşlar için tam 10 bin TL ye varan fırsatları altı ay geri ödemesiz olarak sunmaya devam ediyor. Özellik ile de pandemi süreçlerinde verilen destek kredileri kapsamında faiz oranlarında güncellemeler yapıldı.

İlk altı ayında geri ödeme seçenekleri yer almazken konu hakkında açıklamada bulundu. Bu açıklama sırasında; "Bankamız ile bu süreçlerde anlaşma yapan seyahat acenteleri için bir yandan tatil paketi satın almak kapsamında başvuran müşterilerimiz için konaklama bedeli azami olarak 8.000 TL olacak şekilde toplam 10.000 TL'ye kadar 6 ay ödemesiz 36 ay vade ile oldukça farklı ve uygun şartlarda finansman imkanı sunmaya devam edeceğiz. ‘’ şeklinde açıklama geldi.

Bankalardan alınan kredi fırsatlarının genel olarak yüzde seksenlik kısımları için konaklama bedeli olarak turizm acentesi kapsamında ödemeler hesaplara yatırılacaktır. Vatandaşlar için sunulan kredi fırsatları altı ay boyunca ertelemeli olacak. Yani kredi taksit ödemeleri için altı ay boyunca geri ödeme fırsatları verilecek.

Fakat turizm destek kredi kapsamında kredi alacak vatandaşlar kredinin ilk ödemelerini seyahat acenteleri tarafından, ikinci taksit ödemeleri için de kredi çeken kişi tam 9 ay sonra ödemelerine başlamış olacak. Kredi kapsamında sadece yüzde 1,21 faiz oranları geçerli olacak.

Ziraat turizm destek paketi için nerelere başvuru yapılacak?

Ziraat Bankası Turizm Kredisi kapsamında yapılacak olan başvurusu anlaşmalı olarak yer alan turizm firmalarının acentaları üzerinden meydana gelecek. Ziraat Bankası anlaşmalı olarak yer aldıkları turizm firmaları;

  1.  Jolly Tur,
  2. ETS Tur,
  3. Setur,
  4. Tatil Budur,
  5. Gezinomi,
  6. Touristica
  7. Tatil Sepeti olarak belirlendi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.