1. HABERLER

  2. ZİRAAT BANKASI

  3. Ziraat Bankası'ndan Hesap Sahiplerine 2000 TL Değerinde Tek Seferlik Teşvik! Hesabınız Varsa Bu Fırsatı Kaçırmayın!
Ziraat Bankası'ndan Hesap Sahiplerine 2000 TL Değerinde Tek Seferlik Teşvik! Hesabınız Varsa Bu Fırsatı Kaçırmayın!

Ziraat Bankası'ndan Hesap Sahiplerine 2000 TL Değerinde Tek Seferlik Teşvik! Hesabınız Varsa Bu Fırsatı Kaçırmayın!

Ziraat Bankası'nda hesabınız varsa dikkat! Hesaplara 2000 lira yatırılacağı duyuruldu! Detaylar haberimizde. Ziraat Bankası Kasım ayında yeni bir kampanya yürütmeye başladı. Yakın zamanda yeni bir kampanyanın bir parçası olarak 2.000 TL vereceğini açıklayan Ziraat Bankası, kampanyanın 15 Kasım'da sona ereceğini açıkladı.

A+A-

Ziraat Bankası Kasım ayında yeni bir kampanya yürütmeye başladı. Yakın zamanda yeni bir kampanyanın bir parçası olarak 2.000 TL vereceğini açıklayan Ziraat Bankası, kampanyanın 15 Kasım'da sona ereceğini açıkladı.

ZİRAAT BANKASI'NDAN MÜJDE

Gıdadan akaryakıta, teknolojiden beyaz eşyaya kadar hemen her sektörde kampanyalar düzenleyerek müşterilerinin alışverişlerinden kazanç elde etmelerine yardımcı olan Ziraat Bankası, kasım ayı ilk kampanya özelliğini duyurdu. Ziraat Bankası, troyestore.com'da yapılacak harcamalara 2.000 TL Bankart Lirası hediye edeceğini duyurdu. Söz konusu kampanyaya göre troyestore.com üzerinden Bankkart ile 15.000 ile 29.999 TL arasında alışveriş yaptığınızda 1.000 TL Bankkart Lirası, 30.000 TL harcadığınızda ise 2.000 TL Bankkart Lirası hediye alacaksınız.

Bu promosyon yalnızca troyestore.com'da geçerlidir. Bankkart, Bankkart Genç ve Bankkart Başak sahibi müşterileri yukarıdaki kampanyalardan hem kredi kartı hem de banka kartı işlemlerinde faydalanabilmektedir. Kampanyaya katılım Bankkart Mobil, bankkart.com.tr ve SMS kanallarından yapılabilmektedir. SMS ile katılım için banka kartı sahiplerinin Ziraat Bankası'na kayıtlı cep telefonlarından TROY yazıp 4757'ye SMS göndermeleri gerekmektedir. Kısa mesaj göndermek ücretsizdir. 

Ziraat Bankası'ndan Müjde

Kampanya süresi boyunca müşteriler 2.000 TL'ye kadar Bankkart Lira kazanabilirler. Promosyon şartlarını karşılayanlardan Bankkart Lirası 5 Aralık 2023 tarihinde tahsil edilecektir. Kampanyaya orijinal kart sahibi olanlar da katılabilir. Ancak ek kart ve sanal kart kullanılarak yapılan işlemler asıl kart sahibinin harcamalarına dahildir. Müşteriler kampanyadan yalnızca bir kez yararlanabilirler.

Promosyon tarihinde promosyona katılmayan müşteriler promosyondan yararlanamayacaktır. Bankkart Lira ile yapılan işlemler, iptal/iade işlemleri ve Bankkart ücretsiz ile yapılan işlemler kampanya kapsamına dahil değildir. Promosyon süresi içerisinde yapılan işlemin iade/iptal edilmesi durumunda, verilen banka kartı lirası geri alınacaktır. Aynı zamanda Bankkart kumbaranızda yeterli Bankkart Lirası yoksa kalan tutar hesabınızda veya kredi kartınızda borç olarak görünecektir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.