1. HABERLER

  2. ZİRAAT BANKASI

  3. Ziraat Bankasın'dan Haziran ayı Fırsatı! ATM’lerden 20 Bin TL'ye Kadar Nakit Ödeme Alabilirsiniz
Ziraat Bankasın'dan Haziran ayı Fırsatı! ATM’lerden 20 Bin TL'ye Kadar Nakit Ödeme Alabilirsiniz

Ziraat Bankasın'dan Haziran ayı Fırsatı! ATM’lerden 20 Bin TL'ye Kadar Nakit Ödeme Alabilirsiniz

Milli banka Ziraat Bankası, nakit sıkıntısı çeken vatandaşlara 20 bin liraya kadar nakit ödeme yapılmasına karar verdi. ATM'den para çekebilir ve anında harcayabilirsiniz.Ziraat Bankası taksitli nakit avans detayları nelerdir?Ziraat Bankası, ücretsiz taksitli nakit avans avantajı ve 12 ay vade seçeneği ile nakit sıkıntısı çeken vatandaşların imdadına yetişiyor. Nakit avans kampanyası...

A+A-

Milli banka Ziraat Bankası, nakit sıkıntısı çeken vatandaşlara 20 bin liraya kadar nakit ödeme yapılmasına karar verdi. ATM'den para çekebilir ve anında harcayabilirsiniz.

Ziraat Bankası taksitli nakit avans detayları nelerdir?

Ziraat Bankası, ücretsiz taksitli nakit avans avantajı ve 12 ay vade seçeneği ile nakit sıkıntısı çeken vatandaşların imdadına yetişiyor. Nakit avans kampanyası kapsamında 100'den 20.000 liraya kadar tüm nakit ihtiyaçlarından seçim yapabileceğiniz, kart sahipleri anında işlem yapabilecek.

Vatandaşın her zaman yanında olan Ziraat Bankası'nın son kampanyası ile baş döndürücü avantajlarla karşılaşacaksınız.

Ziraat Bankası'nın nakit avans faaliyetlerinden yararlanmak isteyen vatandaşlar %1,85 faiz oranı ile 12 ay vade ile kolayca geri ödeme yapabilirler. Aylık 10.000 TL taksit ise rakamlar arttıkça 946 TL oluyor. daha da yükselmesiyle beraber aynı şekilde taksit oranı daha yükselecektir.

Ziraat Bankası bankkart kampanyası kapsamında çekim işlemleri açısından o esnada kredi kartına tanımlı olan nakit çekim limiti kayıtları talep edilebilir. 100 TL'den 20.000 TL'ye varan bütün nakit talepleri açısından gerek dijital kanallar üzerinden gerek ATM'ler üzerinden işlemler gerçekleştirilebilecek.

Ziraat Bankası bankkart mobil uygulaması üzerinden gerek İnternet şubesinden Ziraat mobil'den yahut ATM'ler üzerinden günün her saatinde müracaat işlemleri yapılabilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.