1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. Ziraat Bankasından Görülmemiş kampanya! Faiz Oranları Düştü! 100 Bin TL’ye Kadar Kredi Verilecek…
Ziraat Bankasından Görülmemiş kampanya! Faiz Oranları Düştü! 100 Bin TL’ye Kadar Kredi Verilecek…

Ziraat Bankasından Görülmemiş kampanya! Faiz Oranları Düştü! 100 Bin TL’ye Kadar Kredi Verilecek…

Devlet bankaları ve özel bankalar son zamanlarda konut taşıt ve ihtiyaç kredisi için yapacağı kampanyaları hızlandırdı. Kış mevsiminin gelmesi ile birlikte insanlar hayalini kurdukları birçok şeye sahip olabilmek için kredi başvurularında bulunuyor.

A+A-

Bu sürede ise emekliler için yer alan kampanya ve fırsatlar tüm bankalar tarafından gerçekleştiriliyor.

Bir süre önce Şekerbank tarafından paylaşılan emekliye kredi kampanyası sonrası Ziraat Bankası da hemen hareketlenmeye başladı. Emeklilere özel konut kredisi kampanyası başlatan Ziraat Bankası sağladığı faiz oranı ve vade ayları ile şimdiden gündeme bomba gibi düştü.

Emekliler için başlatılan konut kredisi kampanyası için açıklanan faiz oranı diğer bankalara oranla daha düşük 0,99 olarak açıklandı. Kısa süre içerisinde bu kampanyaya yüzlerce emekli başvuruda bulundu. 180 ay vadeli bir şekilde emeklilerin konut hayallerini gerçekleştiren Ziraat Bankası bu süre zarfında gerekli olan şartları açıkladı.

Ziraat bankası Emeklilere konut kredisi Kampanyası Başvuru Şartları

Öncelik Ziraat Bankası üzerinde hesabı olanlar ve emekli maaşını Ziraat bankasından alan emeklilere veriliyor. Eğer emekli ödemeleriniz Ziraat Bankası hesabınıza yatmıyor ise emekli maaşınızı Ziraat Bankasına taşıyarak bu işleme başlayabilirsiniz. Konut kredisinden faydalanmak isteyen emeklilerin Ziraat Bankası üzerinden Bankkart ya da KMH talimat ürünlerinden faydalanması gerekiyor. Bu bilgileri Ziraat bankası şubelerinde ve müşteri hizmetlerinden de alarak öğrenebilme imkânınız vardır.

Ziraat Bankası Emeklilere Konut Kredisi kampanyası Nasıl başvurulur?

Ziraat Bankası tarafınca yapılan açıklamada Emeklilere Özel konut kredisi kampanyasının adı ‘Emeklinin Artısı Kredi Paketi’ olarak açıklandı. Emeklinin artısı kredi paketi konut kredisine başvuruda bulunmak isteyen emekliler Ziraat Bankası online işlemler üzerinden müşteri hizmetlerinden ve Ziraat Bankası şubelerinden başvuru da bulunabilmeleri mümkündür.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum