1. HABERLER

  2. ZİRAAT BANKASI

  3. Ziraat Bankası'ndan emeklilere muhteşem haber! 3.000 TL ile 30 Bin TL ihtiyaç kredisi veriyor...
Ziraat Bankası'ndan emeklilere muhteşem haber! 3.000 TL ile 30 Bin TL ihtiyaç kredisi veriyor...

Ziraat Bankası'ndan emeklilere muhteşem haber! 3.000 TL ile 30 Bin TL ihtiyaç kredisi veriyor...

Kamu Bankası olan Ziraat Bankası 3.000 TL ile 30.000 TL arasında ödeme başlatıyor. Kamu Bankası Ziraat Bankası üstünden 3.000 TL ile 30 Bin TL arasında ödeme almak isteyen kişilere belirli şartlar dahilinde nakit kredi verilecek.

A+A-

Kamu Bankası olan Ziraat Bankası 3.000 TL ile 30.000 TL arasında ödeme başlatıyor. Kamu Bankası Ziraat Bankası üstünden 3.000 TL ile 30 Bin TL arasında ödeme almak isteyen kişilere belirli şartlar dahilinde nakit kredi verilecek.

Bankalar üstünden ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen emeklilere Ziraat Bankası üstünden yeni bir kampanya Haberi geldi. Ziraat Bankası emekli maaşını kendi Bankasından adam yurttaşlara banka şubelerine gitmeden 3000 TL ile 50.000 TL arasında ihtiyaç kredisi vereceğini açıkladı.

36 ay vadeye kadar verilecek olan bu Kredi kampanyasında müracaat yapmak isteyen kişiler belirtilen şartlar dahilinde istedikleri zaman kredi kullanabilecek. 3.000 TL ile 50.000 TL arasında ihtiyaç kredisi müracaat yapmak isteyen yurttaşlar Ziraat bankası'na emekli maaşını taşıdıktan sonra düşük faiz oranları ile kredi kullanabilecek.

Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi kampanyasına katılmak isteyen emeklilerden bazı koşullara uygun olması halinde kredi onayı verecek. Ziraat Bankası üstünden emekli maaşı almıyorsanız bankanın yaptığı kampanyaya katılamıyorsunuz.

Emekli maaşınızı sosyal sigortalar kurumu üstünden ya da e-devlet Sitesi üstünden İstediğiniz zaman taşıyabilir ve Ziraat bankası'nın seçtikten sonra bankaya giderek kredi müracaat yapabilirsiniz.

Ziraat Bankası üstünden kredi kullanacak olan yurttaşlar ihtiyaç kredisi almak istiyorsa bankanın yaptığı bu Kredi kampanyasına katılarak yüksek limitli borç kapatma kredisi de kullanabilir. Acil İhtiyaç halinde hızlı bir biçimde Kredi kullandıracak olan Ziraat Bankası 5000 TL'ye kadar olan krediler de gelir belgesi istemiyor.

Emekli maaşı hesabını Ziraat Bankası üstünde olan kişiler internet bankacılığı şifresi alarak Ziraat Bankası mobil uygulaması üstünden 7gün 24saat kredi müracaat yapabilir. Ziraat Bankası mobil uygulaması üstünden ihtiyaç kredisi müracaat yapmak istiyorsunuz internet şifremiz ile mobil uygulamaya giriş yaparak burdan banka kredisi kullanabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.