1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Ziraat Bankası'ndan Emeklilere 0,99 Faiz Oranı 180 Ay Vadeli 100 Bin TL Kredi Müjdesi!
Ziraat Bankası'ndan Emeklilere 0,99 Faiz Oranı 180 Ay Vadeli 100 Bin TL Kredi Müjdesi!

Ziraat Bankası'ndan Emeklilere 0,99 Faiz Oranı 180 Ay Vadeli 100 Bin TL Kredi Müjdesi!

Devlet bankaları ve özel bankalar son zamanlarda konut, taşıt ve ihtiyaç kredisi için kampanyalarını hızlandırdı. Kış aylarının gelmesi ile birlikte insanlar hayalini kurdukları birçok şeye sahip olabilmek adına kredi başvuruları gerçekleştirmektedirler. Bu süreçte ise emekliler için yer almayan kampanyalar tüm bankalar tarafından gerçekleşmektedir.

A+A-

 

Geçtiğimiz günlerde Şekerbank tarafından paylaşılan emekliye kredi kampanyası sonrası Ziraat Bankası da harekete geçti. Emeklilere özel konut kredisi kampanyası başlatan Ziraat Bankası sağladığı faiz oranı ve vade ayları ile birlikte şimdiden gündeme oturdu.

Emekliler için başlatılan konut kredisi kampanyası için açıklanan faiz oranı 0,99 oldu. Kısa süre içerisinde bu kampanyaya birçok emekli başvururken Ziraat Bankası ise taleplere en hızlı şekilde dönmeye çalışmaktadır. 180 ay vadeli bir şekilde emeklilerin konut hayallerini süsleyen Ziraat Bankası bu süreçte ise şartlarını da açıkladı.

Ziraat Bankası Emeklilere Konut Kredisi Kampanyası Başvuru Şartları

İlk olarak Ziraat Bankası üzerinde hesabı olanlar ve emeklisini bu hesaba alan emekliler bu kampanyadan faydalanabileceğini açıklamamız gerekiyor. Eğer emekli ödemeleriniz Ziraat Bankası hesabınıza yatmıyor ise işlemlere emeklinizi bu bankaya alarak başlamanız gerekmektedir.

Konut kredisi kampanyasından faydalanmak isteyen emeklilerin Ziraat Bankası üzerinde Bankkart kartı, KMH ya da talimat ürünlerine sahip olması ya da yeni başvurmuş olması gerekmektedir. Bu tarz bilgileri Ziraat Bankası şubelerinde ve müşteri hizmetlerinden de alarak öğrenebilmektesiniz.

Ziraat Bankası Emeklilere Konut Kredisi Kampanyası Nasıl Başvurulur?

Ziraat Bankası tarafından kısa süre önce açıklanan Emeklilere özel konut kredisi kampanyasının adı "Emeklinin Artısı Kredi Paketi" olarak adlandırıldı. Emeklinin Artısı Kredi Paketi Konut Kredisine başvurmak isteyen emekliler Ziraat Bankası online işlemler üzerinden, müşteri hizmetlerinden ve Ziraat Bankası şubelerinden başvurularını gerçekleştirebilir.

KONUT KREDİSİ BAŞVURU EKRANI

KONUT KREDİSİ HESAPLAMA ARACI

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.