1. HABERLER

  2. ZİRAAT BANKASI

  3. Ziraat Bankası'ndan Düşük Faizli 10.000 TL Kredi Müjdesi! Son Dakika Kampanyası!
Ziraat Bankası'ndan Düşük Faizli 10.000 TL Kredi Müjdesi! Son Dakika Kampanyası!

Ziraat Bankası'ndan Düşük Faizli 10.000 TL Kredi Müjdesi! Son Dakika Kampanyası!

Bankalar dar durumda olan ve gereksinimlerini karşılamakta zorlanan yurttaşlar için uygun faiz oranları ile kredi fırsatı sunmak devam etmektedir. Ziraat Bankası 10.000 TL ihtiyaç kredisi de Ziraat Bankası’nın yurttaşlara sunmuş olduğu kampanyalar arasında bulunmaktadır.

A+A-

Bankalar dar durumda olan ve gereksinimlerini karşılamakta zorlanan yurttaşlar için uygun faiz oranları ile kredi fırsatı sunmak devam etmektedir. Ziraat Bankası 10.000 TL ihtiyaç kredisi de Ziraat Bankası’nın yurttaşlara sunmuş olduğu kampanyalar arasında bulunmaktadır. Bankadan kredi çekmek isteyenlerin en merak ettiği konulardan birisi de kredi müracaatsunun nasıl ve hangi koşullarda yapıldığı olmaktadır.

Ziraat Bankası 10.000 TL İhtiyaç Kredisi

Ziraat Bankası’nın ihtiyacı olanlara yönelik olarak sunduğu kredi kampanyası ile pek çok kişi gereksinimlerini kolay bir biçimde karşılayabilmektedir. Buna göre Ziraat Bankası yurttaşlara ihtiyaç kredisi ile pek çok kampanya sunmaktadır.

· Eğitim kredisi,
· Bireysel temel ihtiyaç destek kredisi,
· Dijital kredi,
· Kredili mevduat hesabı,
· Tüketici kredisi,
· Tüketici avans kredisi,
· Bireysel enerji verimliliği kredisi,
· Enerji verimliliği yönetim kredisi,
· İpotekli bireysel finansman kredisi
Sunulan avantajlar pek çok vatandaş için kolaylık sağlamış olduğu gibi 36 aya varan vadeler ödemelerde sıkıntı yaşanması için sunulmakta olan fırsatlar arasında bulunmaktadır.

Ziraat Bankası 10.000 TL İhtiyaç Kredisi Başvuru

Ziraat Bankası 10.000 TL ihtiyaç kredisi avantajlarından yararlanmak isteyenler müracaat işlemlerinin nasıl ve ne şekilde yapılacağını araştırmaktadır. Bankanın sunmuş olduğu kredi fırsatından faydalanmak isteyenler için pek çok müracaat alternatifi yer almaktadır.

· Ziraat Bankası çağrı merkezi müşteri hizmetleri,
· Ziraat Bankası ATM’leri,
· Ziraat Bankası şubeleri ve bankanın internet şubesi,
· Ziraat Bankası’nın fotoğrafı web sitesi ve mobil bankacılık,
Ziraat Bankası 10.000 TL ihtiyaç kredisi imkanlarından yararlanmak için şubeye gitmeye gerek kalmadan müracaat işlemleri web üzerinden de hızlı ve kolay bir biçimde gerçekleştirilebilmektedir. Bununla beraber web üzerinden müracaat yapabilmek için bankanın fotoğrafı web sitesine girilmesi ve müracaat formunun doldurulması gerekiyor.

Başvuruda bulunmak isteyenlerin T.C kimlik numarası ve telefon numarası ve güvenlik doğrulama fotoğrafı ile beraber cep telefonuna gelen doğrulama kodunu girmeleri gerekiyor. Cep telefonuna gelen mesajdaki kodun sisteme girilmesinin ardından ne kadar tutarda ve ne kadar vadeli kredi çekilmek istendiği sisteme girildiği takdirde müracaat değerlendirme sürecine alınacaktır.

Kredi talebinin onaylanmasının ardından müracaatta bulunan kişinin cep telefonuna gelen mesajla beraber şubeye gelmesi için randevu günü belirlenmektedir. Belirlenen günde Ziraat Bankası şubesine giderek form doldurması ve imza atması gerekiyor. Başvurunun onaylanması ile Ziraat Bankası 10.000 TL ihtiyaç kredisi 6 ay sonradan ödemeli 36 ay vadeli olarak kullanılabilecektir.

Ziraat Bankasının sunmuş olduğu 10.000 TL krediye müracaatta bulunanlar müracaatlarının hangi aşamada olduğunu sorgulayabileceklerdir. Bunun için Ziraat Bankası internet şubesi ve Ziraat mobil uygulamasıyla müracaat sorgulaması yapılmaktadır.

Ziraat Bankası 10.000 TL İhtiyaç Kredisi Faiz Oranları
Ziraat Bankası 10.000 TL ihtiyaç kredisi için belirlenen faiz oranları bulunur. Buna göre;

· Ziraat Bankası 10.000 TL kredi için 36 ay vade belirlenmiştir.
· Ziraat Bankası 10.000 TL kredi için  1,42 faiz oranı uygulanabilmektedir.
· Ziraat Bankası 10.000 TL kredi için aylık ödenecek tutar 373. 92 TL olmaktadır.
Ziraat Bankası 10.000 TL İhtiyaç Kredisi İçin İstenen Belgeler
Ziraat Bankası tarafından ihtiyacı olanlara yönelik olarak sunulmakta olan 10.000 TL kredi kampanyasından yararlanmak isteyenlerden bazı belgeler istenmektedir. Buna göre;

T.C kimlik belgesi, sürücü belgesinin veya pasaportun fotokopisi,
Krediye müracaatlduğuna dair müracaat formu,
Gelir belgesi,
Bankanın isteyebileceği diğer belgeler,
Ticari kredi kullanacak olanlardan istenecek olan şirket kayıt belgeleri,
Ziraat Bankası 10.000 TL ihtiyaç kredisi bir çok vatandaş için büyük kolaylık sağlamaktadır. Buna istinaden krediler hakkında daha ayrıntılı bilgi almak ve müracaat koşullarını öğrenmek isteyenlerin banka ile iletişime geçmeleri gerekiyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.