1. HABERLER

  2. ZİRAAT BANKASI

  3. Ziraat Bankası’ndan Büyük Müjde! Tam 75 ay vadeli kredi! Aylık 1159 TL taksitle 150.000 TL kredi! Detaylar Haberimizde!
Ziraat Bankası’ndan Büyük Müjde! Tam 75 ay vadeli kredi! Aylık 1159 TL taksitle 150.000 TL kredi! Detaylar Haberimizde!

Ziraat Bankası’ndan Büyük Müjde! Tam 75 ay vadeli kredi! Aylık 1159 TL taksitle 150.000 TL kredi! Detaylar Haberimizde!

Haber Formatında Özgün ve Ara Başlık Kullanarak Yeniden yaz Türkiye’nin önde gelen finans kuruluşlarından Ziraat Bankası, nakit ihtiyacı olan vatandaşlara yönelik yepyeni bir kredi kampanyası başlattı. Kredi piyasasındaki sıkıntılı dönemlerde ve yükselen faiz oranları karşısında vatandaşların zor durumda kaldığı bu dönemde, 150 bin TL’ye kadar kredi imkanı sunuluyor.

A+A-

Haber Formatında Özgün ve Ara Başlık Kullanarak Yeniden yaz  Türkiye’nin önde gelen finans kuruluşlarından Ziraat Bankası, nakit ihtiyacı olan vatandaşlara yönelik yepyeni bir kredi kampanyası başlattı.

Kredi piyasasındaki sıkıntılı dönemlerde ve yükselen faiz oranları karşısında vatandaşların zor durumda kaldığı bu dönemde, 150 bin TL’ye kadar kredi imkanı sunuluyor. Bu kampanya, özellikle “150 bin TL kredi çekmek istiyorum” diyen vatandaşlar için büyük bir fırsat olarak öne çıkıyor.

Ortak Konut Kredisi Kampanyası

Ziraat Bankası’nın duyurduğu ortak konut kredisi kampanyası, birden fazla kişinin bir araya gelerek konut sahibi olmasını kolaylaştıran bir modeli temel alıyor. En az 2, en fazla 5 kişi, düzenli gelirlerini beyan ederek bu kredi paketinden yararlanabiliyor. Bu yöntemle, her bir katılımcının ödeyeceği taksit miktarı azalıyor ve yüksek tutarlı konut kredileri daha ulaşılabilir hale geliyor.
Ortak Sayısı: Düzenli geliri olan en az 2, en fazla 5 kişi tarafından kullanılabilmektedir.

Kredi Tutarı: Satın alınacak konutun SPK lisanslı ekspertiz firmaları tarafından belirlenen değeri üzerinden, BDDK tarafından belirlenen maksimum kredi tutarlarına göre hesaplanmaktadır.

Teminat: Krediye konu olan gayrimenkul üzerine ipotek tesis edilir. Gerekli görülmesi halinde banka tarafından ek teminat talep edilebilir.

Sigorta: Banka, kredi kullanıcılarına hayat, konut ve zorunlu deprem sigortası gibi ürünler sunmaktadır.Ziraat Bankası  Kampanyadan Yararlanma Şartları
Bu kredi paketinden yararlanmak isteyen vatandaşların, Ziraat Bankası şubelerine başvuruda bulunmaları gerekmektedir. Başvuru sırasında, ortakların gelir durumlarını belgelemeleri ve konut alımı için gerekli diğer belgeleri sunmaları istenecektir. Kredi başvuruları, bankanın belirlediği koşullar çerçevesinde değerlendirilecek ve uygun bulunması halinde kredi kullanıma sunulacaktır.

Ziraat Bankası’nın yeni başlattığı ortak konut kredisi kampanyası, birlikte hareket eden bireyler için konut sahibi olma yolunda önemli bir adım sunuyor. Yüksek faiz oranları ve ekonomik zorluklar karşısında bir nebze olsun rahatlama sağlayacak bu kampanya, Ziraat Bankası’nın müşterilerine sunduğu değeri bir kez daha gözler önüne seriyor.

75 ay vadeli 150.000 TL kredi hesaplama tablosu için aylık taksit tutarlarına dair bilgileri aşağıda bulabilirsiniz:

Kredi Miktarı: 150.000 TL

Vade Süresi: 75 Ay
Aylık Faiz Oranı: Belirtilmemiş

Aylık Taksit Tutarı: 1159 TL

Bu bilgilere göre, 75 ay vadeli 150.000 TL kredi için aylık ödenecek taksit tutarı 1159 TL’dir.

Kredi başvurusu yapmak veya daha detaylı bilgi almak için Ziraat Bankası şubelerine başvurabilirsiniz. Başvuru işlemleri ve şartları hakkında tam bilgi almak için doğrudan banka ile iletişime geçmek önemlidir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.