1. HABERLER

  2. ZİRAAT BANKASI

  3. Ziraat bankasından banka kartı olan herkesi ilgilendiren açıklama: Son güne sadece 8 gün kaldı…
Ziraat bankasından banka kartı olan herkesi ilgilendiren açıklama: Son güne sadece 8 gün kaldı…

Ziraat bankasından banka kartı olan herkesi ilgilendiren açıklama: Son güne sadece 8 gün kaldı…

Ziraat bankası bankamatik kartıolan tüm müşteriler için biri birinden farklı açıklamalar gelmeye devam ediyor. Resmi internet sitesi üzerinden yayına alınan bilgilere bakılacak olduğu zaman yazılı açıklama sırasında banka tarafından sunulan iki kampanya için sadece son 8 gün kaldığı dikkatleri çekiyor. Gelen bilgilere bakılacak olduğu zaman tatilsepeti kampanyası ile beraber starmaxx artı kampanya

A+A-

Ziraat bankası bankamatik kartıolan tüm müşteriler için biri birinden farklı açıklamalar gelmeye devam ediyor. Resmi internet sitesi üzerinden yayına alınan bilgilere bakılacak olduğu zaman yazılı açıklama sırasında banka tarafından sunulan iki kampanya için sadece son 8 gün kaldığı dikkatleri çekiyor.

Gelen bilgilere bakılacak olduğu zaman tatilsepeti kampanyası ile beraber starmaxx artı kampanyalarının 8 gün sonra sona erecek olması dikkatleri çekiyor. Ziraat bankası müşterileri adına biri birinden farklı kampanyalar ile ön plana çıkarak duyurular yapmaya devam ediyor. Banka aracılığı il gelen son açıklamaya bakılacak olduğu zaman tatilsepeti kampanyası ile beraber starmaxx artı taksit kampanyaları için 30 Haziran 2021 tarihi son gün olarak belirlendi.

Tatilsepeti kampanya detayları…

Tatilsepeti kampanya detayları netlik kazandı.

  1. Bankkart özel olarak bir kerede yapılacak olan 4500 TL ve üzerinde harcamalar için 250 TL bankkart lira ya da 4 Ay erteleme
  2. 1 Mart ila 30 Haziran tarihleri arasında 4500 TL ve üzerinde tek seferde yapılan harcamalarda geçerli olur.
  3. 4 Ay erteleme kısmı bankkart kredi kartı özelliği ile 1 Mart ila 30 Haziran tarihleri arasında 4500 TL ve üzerinde tek seferde yapılan harcamalarda geçerli olur.
  4. www.bankkart.com.tr ya da SMS kanalları ile katılınır.
  5. SMS için TATİLSEPETİ yazarak 4757 numarasına göndermek yeterli ve ücretsizdir.
  6. POS ya da SanalPOs cihazlarından işlem yapmak gerekir.
  7. Katılım sağlanmazsa kampanyaya fırsatlardan yararlanılmaz.
  8. Erteleme ya da bankkart lira işlem anlarında kartlara anından yansırken, sonradan erteleme ya da ödeme olmaz.
  9. En fazla 250 TL bankkart lira kazanılır.
  10. Erteleme 1 Mart ila 30 Haziran tarihleri arasında 4500 TL ve üzerinde tek seferde yapılan harcamalarda geçerli olur. Taksit sayıları ise BDDK tarafından belirlenmiştir.
  11. Ek kartlar ile yapılmakta olan harcamalar asil kart sahibi olan müşterilerin harcamalarına göre dahil edilmesi söz konusu olmaktadır.
  12. Yurt içi otel, tur, Kıbrıs ve Gemi için yapılacak olan rezervasyonlarda geçerli olurken uçaklar dahil edilmeyecektir.
  13. Ön provizyon sürecinde yer alan işlemler, bankkart başak ya da bankkart lira olarak kullanılarak yapılması söz konusu olursa kampanya geçerli olmaz.
  14. Ödül kazanımlarının hemen ardından yapılan işlemler iptal edilir ya da iade  edilmezse kazanılan tutarlar geri alınacaktır.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.