1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. Ziraat Bankasından 10 Bin TL Kredi Müjdesi Geldi! Hemen Sorgulama Yaparak Alabilirsiniz…
Ziraat Bankasından 10 Bin TL Kredi Müjdesi Geldi! Hemen Sorgulama Yaparak Alabilirsiniz…

Ziraat Bankasından 10 Bin TL Kredi Müjdesi Geldi! Hemen Sorgulama Yaparak Alabilirsiniz…

Korona virüs süreçlerinde üç farklı kamu bankası kredi imkanları sunuyor. Bunlardan bir tanesi olarak yerini alan Ziraat Bankası; 6 ay sonra ödemeye başlamalı olarak 1000 TL ile 10 bin TL arasında destekli bir şekilde kredi imkanları vermeye devam ediyor.

A+A-

Ziraat bankası tarafından verilen temel ihtiyaç destek kredisi için başvurular hangi adımlar ile yerine getirilecek ve kredi başvuru sonuçlarını nasıl öğrenmek mümkün olacak? Korona virüs süreçlerinde üç farklı kamu bankası kredi imkanları sunuyor. Bunlardan bir tanesi olarak yerini alan Ziraat Bankası; 6 ay sonra ödemeye başlamalı olarak 1000 TL ile 10 bin TL arasında destekli bir şekilde kredi imkanları vermeye devam ediyor.

Ziraat Bankası tarafından verilen temel ihtiyaç kredisi başvuruları nasıl yapılacak?

Ziraat bankası tarafından geçtiğimiz günlerde yapılmış olan açıklama sırasında temel bireysel ihtiyaç kredi kapsamı ile beraber başvurular ile alakalı olarak detaylar paylaşıldı. İnternet şubesi ya da ziraat mobil uygulama üzerinden gerekli başvuruların yanı sıra takip ürün başvuruları da ekran aracılığı ile beraber kredi kullanma adına imkan sunuyor.

Bankkart ya da kredi kartı şifresi olan vatandaşlar için https://bireysel.ziraatbank.com.tr üzerinden parola oluşturmak mümkün. Bunun ardından başvurular - başvuru takip - ürün başvuruları kısmından da kredi kullanma imkanları sunulacak.

Çekilecek olan kredileri ATM'lerden bankkart ile, eğer kart yoksa da kartsız işlemler bölümü ile beraber vatandaşların alma hakları da yer alıyor.

Kredi başvurularının hangi aşamada olduğu nasıl öğrenilir?

Kredi başvurularının yaptıktan sonra hangi aşamada olduğunu öğrenmek için; https://bireysel.ziraatbank.com.tr/tr/bireysel/baskredi-basvurulari/ihtiyac-destek-kredi-kullandirim adres aracılığı ile takip etme hakkı bulunuyor.

Kredi süreçlerinde bilinmesi gereken genel bilgiler nelerdir?

Küresel ölçekte yaşanan korona virüs süreçlerinin ülkemizde de bu denli yer alması ekonomik hayat - üretim ve istihdama dair bir ilişkin olması hasarları daha da aza indirebilmek adına hedef doğrultusunda yapılan bir durumdur. Ekonomik istikrar kalkanı ile beraber alınan tedbire sonucunda ziraat bankasından aylık olarak geliri 5 bin TL ve daha altında olan vatandaşlar adına başlatılmış olan yeni bir kredi imkanıdır. Temel ihtiyaçlar adına verilecek olan ve uygun şartları finanse edebilmeleri amacı ile bireysel müşteriler ile 10 bin TL ye kadar 6 ay ödemesiz bir şekilde tam 36 ay vadeli bir şekilde her ay eşit taksitli olarak kredi imkanları verilecektir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.