1. HABERLER

  2. ZİRAAT BANKASI

  3. Ziraat Bankası’dan Faizsiz Kredi İmkanı Kapılarda Kuyruk Oluşturdu! Rekortmen kredi Üstelik 12 Ay Ertelemeli Olacak!
Ziraat Bankası’dan Faizsiz Kredi İmkanı Kapılarda Kuyruk Oluşturdu! Rekortmen kredi Üstelik 12 Ay Ertelemeli Olacak!

Ziraat Bankası’dan Faizsiz Kredi İmkanı Kapılarda Kuyruk Oluşturdu! Rekortmen kredi Üstelik 12 Ay Ertelemeli Olacak!

Ziraat Bankası, şubelerde kuyruk oluşmasına neden olan en çok tercih edilen kredi kampanyası için son başvuru tarihini değiştirdi. Şubat ayında bitmesi planlanan kredi imkanı, aylar sonrasında da başvuruya açık hale geldi. Nakit ihtiyacı olan milyonlarca insan, haberi aldıktan sonra mutlu oldu. İşte, Ziraat Bankası'nın rekortmen kredi kampanyası hakkında merak edilen tüm detaylar.

A+A-

Nakit ihtiyacı çeken kişiler için Ziraat Bankası, başvuru rekoru kıran kredi imkanı için son başvuru tarihini uzatma kararı aldı. Normal şartlarda Şubat ayı sonunda sona ermesi beklenen Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var projesi için yeni bir tarih belirlendi.

Başlatılan kampanya kapsamında aranılan başvuru şartlarını taşıyan kişilere Ziraat Bankası tarafından ilk 12 ay ödemesiz olarak 84 ay vadeli sıfır faizli 100 bin lira ve aylık 0.45 faiz oranı ile 18 ay vadeli 50 bin liralık kredi imkanı sağlanıyor. Nakit ihtiyacı çeken kişiler, kredilerini hemen çekerek ihtiyaçlarını giderebiliyorken ödemelere de 1 sene sonra başlıyorlar. İşte, milyonlarca kişi tarafından merak edilen Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var kampanyasının tüm detayları. 

Ziraat’ın Rekortmen Kredi Kampanyası’nın Detayları Nelerdir?

Ziraat Bankası’yla Tarım ve Orman Bakanlığı arasında imzalanan protokol kapsamında hayata geçen Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var projesi ile köye dönüş kapsamında başvuru sahiplerine uygun koşulları sağladıkları taktirde anında nakit para desteği sağlanıyor. Hazine desteğiyle sağlanan kredide sıfır faiz, düşük faiz, faizsiz uzun süreli vade ve 1 sene ertelemeli kredi imkanı sağlanması gibi birçok avantaj yer alıyor. Bu sayede şehir hayatından sıkılıp köyüne geri dönmek isteyen insanlar için her ihtiyaca yönelik anında nakit imkanı sağlanabiliyor. 

Kredi Kampanyasının Son Başvuru Tarihi Ne Zaman?

Ziraat Bankası tarafından sunulan ve şube kapılarında kuyruk oluşmasına neden olan rekortmen kredi kampanyasında başvuru tarihinin uzatılmasına karar verildi. Normalde Şubat ayında sona erecek olan kampanya için yeni son başvuru tarihi 12 Ekim 2022 olarak belirlendi. Ziraat Bankası Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var kampanyasına dahil olmak isteyen kişilerin bu tarihten önce başvuru işlemlerini tamamlamaları gerekiyor. 

Ziraat Bankası Düşük Faizli Kredi Kampanyasının Başvuru Şartları Nelerdir?

Ziraat Bankası Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var kampanyası kapsamında yer alan kredi paketinde 100 bin lira nakit para 0.45 faiz oranı ile sunulurken bu fırsattan sadece köyde hayvancılık yapan kişilerin yararlanabileceği açıklandı.

Ayrıca 18 yaşını doldurmuş olan, Türk vatandaşlığı bulunan, aldığı kredi ile köyünde en az küçükbaş hayvancılık yapmaya elverişli olan ve asgari 100 baş damızlık küçükbaş veya yeni doğacak yavruları barındırma kapasiteli bir ağıla sahip olan herkes, rekortmen kredi imkanından anında yararlanmaya başlayabilecektir.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.