1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. Ziraat bankası ve Diğer İki Banka Vatandaşlardan Faiz Almayacağını duyurdu! Faizsiz 40.000 TL'ye Kadar Nakit Desteği
Ziraat bankası ve Diğer İki Banka Vatandaşlardan Faiz Almayacağını duyurdu! Faizsiz 40.000 TL'ye Kadar Nakit Desteği

Ziraat bankası ve Diğer İki Banka Vatandaşlardan Faiz Almayacağını duyurdu! Faizsiz 40.000 TL'ye Kadar Nakit Desteği

Bankadan kredi kullanmanın getirdiği en önemli mali yük, fahiş kredi faizleri oluyor. Yüksek ihtiyaç kredisi faizleri nedeniyle hem taksit tutarları hem de geri ödenecek tutar ciddi seviyede artıyor. Bu mali yükle uğraşmak istemeyenler için Türkiye’nin katılım bankaları tarafından faizsiz kredi desteği sunuluyor. Peki katılım bankalarından faizsiz kredi nasıl kullanılır? Faizsiz kredi koşulları...

A+A-

Bankadan kredi kullanmanın getirdiği en önemli mali yük, fahiş kredi faizleri oluyor. Yüksek ihtiyaç kredisi faizleri nedeniyle hem taksit tutarları hem de geri ödenecek tutar ciddi seviyede artıyor. Bu mali yükle uğraşmak istemeyenler için Türkiye’nin katılım bankaları tarafından faizsiz kredi desteği sunuluyor. Peki katılım bankalarından faizsiz kredi nasıl kullanılır? Faizsiz kredi koşulları neler?

Ziraat Katılım Faizsiz Kredi Desteği

Ziraat Bankası tarafından kurulan Ziraat Katılım tarafından tüm müşterilerine %0 faizle ihtiyaç kredisi desteği sunuluyor. Faizsiz Ziraat Katılım ihtiyaç finansmanı ile tüm ihtiyaçlar çok uygun geri ödeme koşullarıyla karşılanabiliyor. Ziraat Katılım tarafından eğitim, doğalgaz dönüşüm, dayanıklı tüketim gibi daha pek çok farklı alandaki acil harcamalar için %0 faiz oranı üzerinden ihtiyaç kredisi kullanımı sağlanıyor.

Ziraat Katılım şubelerinden başvuru yapılabilen faizsiz kredi ürününde 50.000 TL’ye kadar 36 ay vade seçimi de yapılabiliyor. 50.001 TL ile 100.000 TL arasına en fazla 24 ay ve 100.000 TL üstüne ise 12 ay vade seçimi yapılabiliyor. Ayrıca başvuru sahibinin gelir durumuna göre düzenlenen esnek ödeme planlarını içeren düşük kar payı oranlarından da yararlanılabiliyor.

KuveytTürk Faizsiz İhtiyaç Finansmanı

Katılım bankacılığı herhangi bir faiz uygulamasına sahip değildir. Bu kapsamda Türkiye’nin en önemli katılım bankacılıklarından KuveytTürk’te de faizsiz ihtiyaç kredisi kullanılabiliyor. Eğitim, seyahat, sağlık veya genel harcamalar için ihtiyaç duyulan toplu nakit, %0 faizle KuveyTürk’ten karşılanabiliyor. Üstelik 36 aya varan vade imkanından da yararlanılabiliyor. Başvurular KuveytTürk şubelerinden veya dijital bankacılık kanallarından yapılabiliyor.

Vakıf Katılım Faizsiz İhtiyaç Kredisi

Vakıfbank kuruluşu olan Vakıf Katılım tarafından hayatın her alanındaki acil harcamalar için gerekli toplu nakit %0 faiz imkanıyla sunuluyor. Üstelik 36 aya varan vade imkanıyla da çok daha düşük kar payı oranları her aylık taksit tutarının daha uygun seviyede olmasını sağlıyor. Buna göre 10.000 TL limitli ihtiyaç finansmanı için 36 ay vade seçimi yapıldığında %0 faiz oranı üzerinden yalnızca %2.09 kar payı oranıyla finansman kullanımının gerçekleştirilebilmesi mümkün oluyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.