1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank, PTT ve İş Bankası'dan büyük müjde! Bugünden İtibaren Başladığını Açıkladı 30.000 TL
Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank, PTT ve İş Bankası'dan büyük müjde! Bugünden İtibaren Başladığını Açıkladı 30.000 TL

Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank, PTT ve İş Bankası'dan büyük müjde! Bugünden İtibaren Başladığını Açıkladı 30.000 TL

30.000 TL'ye kadar ödeme alabilmek için Ziraat Bankası Vakıfbank Halkbank, PTT ve İş Bankası aracılığıyla başvuruda bulunmak isteyen vatandaşlar için kredi başvuruları, aşamaları ve koşulları açıklandı. Başvuru sahibi, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmalı ve duyuruyu bankanın resmi internet sitesinde yayınladıktan sonra en az 18 yaşında olmalıdır. İhtiyaç kredisi almak istiyorsanız siz de 5 dakika

A+A-

30.000 TL'ye kadar ödeme alabilmek için Ziraat Bankası Vakıfbank Halkbank, PTT ve İş Bankası aracılığıyla başvuruda bulunmak isteyen vatandaşlar için kredi başvuruları, aşamaları ve koşulları açıklandı. Başvuru sahibi, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmalı ve duyuruyu bankanın resmi internet sitesinde yayınladıktan sonra en az 18 yaşında olmalıdır. İhtiyaç kredisi almak istiyorsanız siz de 5 dakika içerisinde başvurabileceğiniz bir etkinliğe katılabilir ve bu bankalar aracılığıyla ihtiyaç kredisine erişim sağlayabilirsiniz.

Kredi başvurusu nasıl yapılır?

Her bankanın kendine özel kredi kampanyasına katılmak için bir başvuru aşaması vardır. Krediye başvuracak kişi, uygun olması durumunda Banka aracılığıyla Evrensel Kredi kullanabilir.

Yapılacak olan son kampanyada 30.000 TL'ye kadar 36 ay vadeli olarak işlem yaparak, kredi kullanmak, izleyen vatandaşlar, bu bankalar üzerinden internet bankacılığını kullanmaları durumunda, şubelere gitmeden 30.000 TL'ye kadar ödeme alabileceğini söylemek istiyoruz. 36 ay vadeli ve 3 ay ertelemeli olarak yapılacak kredi kampanyalarında, başvurularını gerçekleştirecek olan kişilere 5 dakika içerisinde sonuç verilmektedir. 

İhtiyaç kredisi başvurusunu, Ziraat Bankası, İhtiyaç Kredisi VakıfBank, ihtiyaç kredisi ve Halkbank, ihtiyaç kredisi olarak bankaların kendi şubelerinden ve internet siteleri üzerinden yapabilirsiniz. 

Ptt üzerinden kredi kullanacak olan vatandaşlar ise cep telefonlarının mesaj kısmına girerek PTT yazıp boşluk bırakıp TC kimlik numaralarını yazarak bu mesaji 30 Eki numarasına gönderebiliyor. 

Kredi başvurusunda bulunacak olan vatandaşlar, İş Bankası üzerinden işlem yapmak istiyor ise İş Bankası müşterisi olması durumunda iş cep uygulamasına giriş yaparak buradan kredi alabilmektedir. Bankaların internet siteleri üzerinden kredi başvuru formlarını doldurduktan sonra sizler için verilecek olan faiz oranlarını görebilir ve aylık kredi taksit ödemelerinizi, buradan hesaplayabilirsiniz. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.