1. HABERLER

  2. ZİRAAT BANKASI

  3. Ziraat Bankası son dakika duyurdu yaptı! Ziraat bankası'ndan milyonlarca kişiye müjde 475 TL ödeme yapacak!
Ziraat Bankası son dakika duyurdu yaptı! Ziraat bankası'ndan milyonlarca kişiye müjde 475 TL ödeme yapacak!

Ziraat Bankası son dakika duyurdu yaptı! Ziraat bankası'ndan milyonlarca kişiye müjde 475 TL ödeme yapacak!

Akılcı kampanyaları ile tanınan Ziraat Bankası, müşterilerine kart kampanyaları ile 475 TL'ye kadar kazanabileceklerini ortaya koyan son kampanyasını açıkladı.Ziraat Bankası son dönemlerde yaptığı duyurularda karta özel kampanyalarını müşterileri ile paylaşmıştır. Bu duyurularla birlikte kampanya kapsamında kimlerin 475 TL kazanabileceği merak konusu oldu.

A+A-

Akılcı kampanyaları ile tanınan Ziraat Bankası, müşterilerine kart kampanyaları ile 475 TL'ye kadar kazanabileceklerini ortaya koyan son kampanyasını açıkladı.

Ziraat Bankası son dönemlerde yaptığı duyurularda karta özel kampanyalarını müşterileri ile paylaşmıştır. Bu duyurularla birlikte kampanya kapsamında kimlerin 475 TL kazanabileceği merak konusu oldu. Başvuru yapabilecek kişiler ve kampanyaların içeriği de dahil olmak üzere kampanyanın detayları ortaya çıktı.

ZİRAAT BANKA KARTI KAMPANYALARI DUYURDU!

Ziraat Bankası'nın geçtiğimiz günlerde yaptığı duyuruya göre kart kampanyasından yararlanmak isteyen kişilerin sağlaması gereken şartlar ve detaylar netlik kazandı. Banka, başvuru yapmak isteyenler için resmi internet sitesinde şu bilgileri verdi:

YAKIT ALIMLARINDA ÖZEL TEKLİF: 75 TL!

250 TL ve üzeri 4. alışverişinizde yararlanabileceğiniz bu kampanya, otogaz ve akaryakıt alışverişlerinde geçerlidir. 31 Mart 2023 tarihine kadar toplam 4 alımda 75 TL alınabileceği öğrenildi. Katılmak isteyenler Ziraat Bankası'nın mobil ya da internet sitesi üzerinden başvuru yapabilirler.

İNTERNET ALIŞVERİŞİNDE 150 TL!

Online alışveriş tutkunlarının dikkatine! E-ticaret alışverişlerinde toplamda 150 TL'ye kadar her 400 TL ve üzeri alışverişte 30 TL kazanılabileceği belirtiliyor. Katılmak isteyenlerin Mobil Uygulama veya internet sitesi üzerinden başvuru yapması gerektiği belirtilirken, katılım için son günün 31 Mart olduğu belirtildi.

BANKADAN MARKET ALIŞVERİŞİNDE 150 TL!

16 Mart 2023 tarihinde sona erecek olan bu kampanya, anlaşmalı bakkal, kasap, manav ve şarküterilerden 6 adet 300 TL ve üzeri alışveriş yapılmasını zorunlu kılmaktadır. Her alışverişe 25 TL Bankkart lira verileceği ve 150 TL'ye kadar kazanmanın mümkün olduğu açıklandı.

QR ÖDEMELER İÇİN 100 TL VERİLDİ!!

Son kampanyaya göre toplamda 100 TL'ye kadar her 100 TL ve üzeri alışverişe 10 TL hediye verilecek. Günde sadece bir işlemin geçerli olduğu ve kampanyanın 31 Mart 2023 tarihinde sona ereceği biliniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.