1. HABERLER

  2. ZİRAAT BANKASI

  3. Ziraat Bankası son dakika Duyurdu! Artık Tamamen ücretsiz oldu: 8 Ağustos'a kadar herkes faydalanabilir...
Ziraat Bankası son dakika Duyurdu! Artık Tamamen ücretsiz oldu: 8 Ağustos'a kadar herkes faydalanabilir...

Ziraat Bankası son dakika Duyurdu! Artık Tamamen ücretsiz oldu: 8 Ağustos'a kadar herkes faydalanabilir...

Ziraat Bankası, müşterilerine yönelik önemli bir kampanya duyurusu yaparak, Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) ödemelerini ücretsiz yapma imkanı sunduğunu duyurdu. Kampanya, 8 Ağustos tarihine kadar geçerli olacak ve Ziraat Bankası kartıyla MTV ödemelerini gerçekleştiren müşterilere avantajlar sağlayacak

A+A-

Ziraat Bankası, müşterilerine yönelik önemli bir kampanya duyurusu yaparak, Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) ödemelerini ücretsiz yapma imkanı sunduğunu duyurdu. Kampanya, 8 Ağustos tarihine kadar geçerli olacak ve Ziraat Bankası kartıyla MTV ödemelerini gerçekleştiren müşterilere avantajlar sağlayacak.

Ziraat Bankası, müşterilerine yönelik özel bir kampanya ile Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) ödemelerinde ücretsizlik sağlıyor. Yapılan duyuruda, Ziraat Bankası müşterilerinin Bankkart ile yapacakları harcamaları avantaja çevirebileceği belirtildi. Kampanya kapsamında müşterilere MTV ödemelerinde ücretsiz 4 taksit imkanı sunulacak. Bu sayede müşteriler, MTV ödemelerini daha kolay bir şekilde yapabilecekler. Kampanyanın geçerlilik süresi ise 8 Ağustos olarak belirlendi.

Kampanya, 1 Temmuz - 8 Ağustos 2023 tarihleri arasında geçerli olacak ve bu süre içinde Ziraat Mobil, İnternet Şubesi, ATM ve www.gib.gov.tr (https://ivd.gib.gov.tr, https://intvrg.gib.gov.tr) kanalları üzerinden Bankkart ve Bankkart Başak kartlarıyla yapılacak MTV ödemelerinde işlemlerin 4 taksite bölüneceği açıklandı. Bu sayede müşteriler, MTV ödemelerini kolaylıkla yapabilecek ve aynı zamanda avantajlı taksit seçeneklerinden faydalanabilecekler.

Ziraat Bankası'nın duyurusunda, asıl kartlar, bu kartlara bağlı ek kartlar ve sanal kartlar ile yapılan Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerinin kampanya kapsamına dahil edildiği belirtildi. Ancak Bankkart'ın banka kartı özelliği, Bankkart Ücretsiz ve Bankkart Business ürünleriyle yapılan ödemelerin kampanyaya dahil olmadığı ifade edildi.

Bu kampanya, Ziraat Bankası müşterilerine MTV ödemelerinde önemli avantajlar sunmakta ve 8 Ağustos tarihine kadar geçerli olacak. Müşteriler, Bankkart ile MTV ödemelerini yaparak 4 taksit imkanından faydalanabilecekler. Kampanyadan yararlanmak isteyen müşterilerin 1 Temmuz - 8 Ağustos tarihleri arasında belirtilen kanallardan işlemlerini gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.