1. HABERLER

  2. SSK

  3. Ziraat Bankası resmi hesabından emeklilere çifte müjde verdi.! SSK, SGK, Bağ-Kur Emekli Sandığı emeklileri sevindirdi..!
Ziraat Bankası resmi hesabından emeklilere çifte müjde verdi.! SSK, SGK, Bağ-Kur Emekli Sandığı emeklileri sevindirdi..!

Ziraat Bankası resmi hesabından emeklilere çifte müjde verdi.! SSK, SGK, Bağ-Kur Emekli Sandığı emeklileri sevindirdi..!

Temmuz ayının pandemi ile de birleşmesi ile beraber emekli vatandaşlar için müjde ayı olduğu u söylemek yanlış olmayacaktır. Emeklilerin araştırdığı Temmuz zammı konusuna ilişkin ayrıntılı yanıtlara haberimizde yer verdik, işte tüm detaylar… Kaynak: Kurban Bayramı Emekli İkramiyeleri Ne Zaman Yatacak? Emekli İkramiyesi Ne Kadar?

A+A-

Kurban Bayramı emekli ikramiyesinin ne zaman yatacağı açıklandı. Kurban bayramı öncesi emeklilerin en merak ettiği konu olan emekli ikramiyesiyle ilgili detaylar açıklandı. Peki, Kurban bayramı ikramiyesi ne zaman yatacak? Detaylar haberimizin devamında.

Merak edilen tarih açıklandı

Kurban Bayramı’nın yaklaşmasıyla emeklilerin aklına düşen soru ikramiyelerin ne zaman yatacağı oldu. Her sene Kurban Bayramı öncesi Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler bakanı Kurban Bayramı’nda verilecek emekli ikramiyesinin miktarını ve yatacağı tarihi açıklıyor. Bu sene de Bakan Selçuk tarafından yapılan yazılı açıklamayla emeklilerin merak ettiği Kurban Bayramı ikramiyelerinin ne zaman yatacakları geçtiğimiz günlerde Bakan Selçuk tarafından açıklandı.

paraa2.jpg

İkramiyeler ne zaman yatacak?

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler bakanı tarafından ikramiyelerin yatacağı tarih açıklandı. Bakan Seçuk’un yaptığı yazılı açıklamaya göre ikramiyeler emekli aylıklarıyla birlikte emeklilerin hesaplarına yatacak. Bunun sebebi olarak da emekli ve hak sahiplerinin bankaya farklı tarihlerde giderek mağduriyet yaşamaması verildi.  Temmuz ayında zamlı maaşlar ve Kurban Bayramı ikramiyeleri yatış tarihi SSK’lılar için 17-26 Temmuz, Bağkur’lular için 25-28 Temmuz olarak açıklandı.

Bakan Selçuk emekli sandığı kapsamında olanlara da değindi. Emekli sandığı kapsamındakilerin Ağustos aylıklarının yatış tarihi Kurban Bayramı’na denk gelmişti. Bu sebeple yapılan açıklamaya göre Temmuz ayı farkları Ağustos aylıkları ve Kurban Bayramı ikramiyeleriyle beraber hesaplara yatırılacak.

2660889-810x458.jpg

Bakan Selçuk emeklilere destek vermeyi sürdüreceklerini belirtti. Sözlerine “Çalışarak ülkemizin kalkınmasına katkı sunan, üreten, alın teri döken, ülkemizin her bir karışında emeği ve hizmeti olan emeklilerimize ikramiyelerinin hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. Şimdiden aileleri ile birlikte hayırlı bayramlar geçirmelerini diliyorum.” diyerek devam etti.

Ziraat bankası resmi hesabından duyurdu..!

SSK, SGK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklilerin Temmuz ayında maaşların ve ikramiyelerin yatacağı tarihi emekliler ile paylaştı. İşte o twitter paylaşımı Ziraat Bankası'nın

emekli-002.jpg

  • SSK maaş ödeme günü 17-18 olanlar 17 Temmuz 2020 Cuma günü
  • SSK maaş ödeme günü 19-20 olanlar 20 Temmuz 2020 Pazartesi günü
  • SSK maaş ödeme günü 21 olanlar 21 Temmuz 2020 Salı günü
  • SSK maaş ödeme günü 22 olanlar 22 Temmuz 2020 Çarşamba günü
  • SSK maaş ödeme günü 23 olanlar 23 Temmuz 2020 Perşembe günü
  • SSK / Bağ-Kur maaş ödeme günü 24-25 olanlar 24 Temmuz 2020 Cuma günü
  • SSK / Bağ-Kur maaş ödeme günü 26-27 olanlar 27 Temmuz 2020 Pazartesi günü
  • Bağ-Kur maaş ödeme günü 28 olanlar 28 Temmuz 2020 Salı günü
  • Emekli Sandığı maaş ödeme günü 1-2 olanlar 28 Temmuz 2020 Salı günü
  • Emekli Sandığı maaş ödeme günü 3-4-5 olanlar 29 Temmuz 2020 Çarşamba günü

Bayram ikramiyesinin miktarı ne kadar?

Bu yıl Ramazan Bayramı’nda emeklilik ikramiyesi için yatırılacak miktar 1000 TL olarak açıklanmıştı. Kurban Bayramı için emeklilik ikramiyesinin miktarıyla alakalı resmi bir açıklama halen Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler bakanlığı tarafından yapılmadı. Ramazan Bayramı’nda yatırılan ücrette herhangi bir değişiklik olmaması durumunda ise Kurban Bayramı ikramiyelerinin de aynı şekilde 1000 TL olarak yatırılması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
61 Yorum