1. HABERLER

  2. ZİRAAT BANKASI

  3. Ziraat Bankası nakit İsteyenler için son dakika duyurusu yaptı! Başvuru yapın 30.000 TL'yi hemen bugün alın!
Ziraat Bankası nakit İsteyenler için son dakika duyurusu yaptı!  Başvuru yapın 30.000 TL'yi hemen bugün alın!

Ziraat Bankası nakit İsteyenler için son dakika duyurusu yaptı! Başvuru yapın 30.000 TL'yi hemen bugün alın!

Ziraat Bankası, kendi bankasında hesabı olan vatandaşların kredilerini internet bankacılığı üzerinden kullanabilecekleri yeni bir nakit kredi kampanyasını duyurdu. Ziraat Bankası ihtiyaç kredisine başvurmak isteyen kişiler, bankanın kredi koşullarını sağladıkları sürece bu bankadan düşük faizli kredi alabilirler. Ziraat Bankası, ihtiyaç kredisi kullanacaklara

A+A-

 Ziraat Bankası, kendi bankasında hesabı olan vatandaşların kredilerini internet bankacılığı üzerinden kullanabilecekleri yeni bir nakit kredi kampanyasını duyurdu. Ziraat Bankası ihtiyaç kredisine başvurmak isteyen kişiler, bankanın kredi koşullarını sağladıkları sürece bu bankadan düşük faizli kredi alabilirler. Ziraat Bankası, ihtiyaç kredisi kullanacaklara 50.000 TL'ye kadar, 36 ay vade ile 3 ay vade ve 30.000 TL'ye kadar işlem imkanı sunan bir kamu bankası olması nedeniyle diğer bankalar tarafından daha çok tercih edilmektedir. gelir belgesi olarak.

Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi başvurusu nasıl yapılır?

Ziraat Bankası'nın resmi internet sitesinde yapılan duyurunun ardından vatandaşlar kredi başvurusunun nasıl yapılacağını merak etti.

Ziraat Bankası resmi web sitesine giriş yaparak kredi başvurusunda bulunmak istiyorsanız ihtiyaç kredisi başvuru formunu doldurmanız gerekmektedir.

Ziraat Bankası kredi başvurusunda bulunacak olan vatandaşlar, mobil uygulama üzerinden yapacakları işlemler ile birlikte kredilerini aynı gün içinde hesaplarına yatırabiliyor. 

Banka şubelerine giderek işlemlerini yapmak isteyen vatandaşlar, kimlik ve gelir, belgeleriyle birlikte başvurularını gerçekleştirdikten sonra kredi notu sorgulaması yapılacak ve gelir durumuna bakılarak onay verilecektir. 

Ziraat Bankası üzerinde hesabı olan vatandaşlar, internet bankacılığını kullanarak bankadan ihtiyaç kredisi kullanabilmektedirler.

Emekli olan vatandaşlar, kredi kullanmak istiyorlarsa, emekli maaşını bu bankaya taşımaları gerekiyor. Emekli maaş müşterisi olmanız durumunda sadece 30000 TL değil, daha yüksek limitlerde ihtiyaç kredileri ve borç kapatma kredileri almanız mümkün olmaktadır.

Banka tarafından verilen 30000 TL ihtiyaç kredisinde 36 ay vadeli olarak işlem yapacak olan vatandaşlar, kredi almaları durumunda, Ziraat Bankası şubelerine gitmeden internet bankacılığı üzerinden düşük faizli Masrafsız Kredi kullanabilmektedir.

Ziraat Bankası üzerinden işlemlerini gerçekleştirecek olan vatandaşların banka kredi puanı 1100 ve üzerinde olması durumunda düşük faizli kredi alabiliyor. Emekli olan kişiler emekli maaşını bu bankaya taşıdıktan sonra, ayrıca 750 TL emekli promosyonu Alabilir. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.