1. HABERLER

  2. ZİRAAT BANKASI

  3. Ziraat Bankası Müşterileri İçin Geceyarısı Sürprizi: 1.500 TL Hediye! Mobil Başvuru Yapanlara 1.500 TL Geri Ödemesiz!
Ziraat Bankası Müşterileri İçin Geceyarısı Sürprizi: 1.500 TL Hediye! Mobil Başvuru Yapanlara 1.500 TL Geri Ödemesiz!

Ziraat Bankası Müşterileri İçin Geceyarısı Sürprizi: 1.500 TL Hediye! Mobil Başvuru Yapanlara 1.500 TL Geri Ödemesiz!

Ziraat Bankası, öğretmenler ve öğrencilere yönelik özel bir kampanya ile müjdeli bir haber duyurdu. Banka, troyestro.com ve Troy mağazaları üzerinden yapılacak 9.000 TL'lik iPad alımlarında, Bankkart ile ödeme yapan müşterilere geri ödemesiz 1.500 TL hediye sunacak. Bu özel kampanya, Apple aksesuarları için kullanılabilecek bir hediye çeki olarak geçerli olacak,

A+A-

Ziraat Bankası, öğretmenler ve öğrencilere yönelik özel bir kampanya ile müjdeli bir haber duyurdu. Banka, troyestro.com ve Troy mağazaları üzerinden yapılacak 9.000 TL'lik iPad alımlarında, Bankkart ile ödeme yapan müşterilere geri ödemesiz 1.500 TL hediye sunacak. Bu özel kampanya, Apple aksesuarları için kullanılabilecek bir hediye çeki olarak geçerli olacak ancak kampanya 10 Eylül'e kadar sınırlıdır. Bu nedenle kampanyadan yararlanmak isteyen müşterilerin son başvuru tarihini kaçırmamaları gerekiyor.

Ziraat Bankası, müşterilerine sunduğu avantajlı fırsatlarla dikkat çekiyor ve bu sefer öğrencileri ve öğretmenleri hedefliyor. Bankkart, bankkart genç ve bankkart başak sahipleri bu özel kampanyadan faydalanabilecekler. Ziraat Bankası, bu tür kampanyalarıyla müşterilerine ekonomik avantajlar sağlamayı ve özellikle öğrencilerin ve eğitimcilerin bütçelerine katkıda bulunmayı amaçlıyor.

Kampanya, Apple ürünlerine olan talebi artırmayı ve öğrencilere ve öğretmenlere destek olmayı hedefliyor. Bu özel kampanyadan faydalanmak isteyen bankkart sahipleri, 10 Eylül 2023 tarihine kadar başvuru yapabilirler. Ziraat Bankası, kampanyanın detaylarını kamuoyuyla paylaştı ve katılım için farklı yöntemler sunuyor.

Kampanyaya katılmak isteyenler, bankkart mobil bankkart.com.tr ve SMS yoluyla başvuru yapabilirler. SMS ile başvuru yapmak isteyenler, "iPad" yazarak 4757'ye SMS gönderebilirler. Başvuran her müşteri toplamda 1 adet indirim kuponu kazanabilir ve SMS gönderimleri ücretsizdir.

Kazanılan indirim kodları, 4757'ye gönderilen SMS sonrasında müşterinin bankada kayıtlı cep telefonuna SMS olarak iletilir. Bu indirim kodları, troyestro.com sitesinde veya Troy mağazalarında ödeme yapılırken kullanılabilir. Kampanyaya kart sahibi müşteriler katılabilir, ancak ek kartlar ve sanal kartlarla yapılan harcamalar asıl kart sahibi harcamalarına dahil olmayacaktır. Bu kampanyadan yalnızca bir kez faydalanılabilir. Özellikle iPad almayı düşünen öğrenci ve öğretmenler için büyük bir fırsat olan bu kampanya, 10 Eylül'e kadar geçerlidir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.