1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. Ziraat bankası müjdeyi verdi! Faizsiz 150 bin TL kredi verileceğini duyurdu!
Ziraat bankası müjdeyi verdi! Faizsiz 150 bin TL kredi verileceğini duyurdu!

Ziraat bankası müjdeyi verdi! Faizsiz 150 bin TL kredi verileceğini duyurdu!

Salgın süreçlerinin en başından itibaren ziraat bankası yurttaşlar için destek vermeye devam ediyor. Kentlerinden köylere göç etme isteğinde olan yurttaşlar için 7 yıl vade ile birlikte 150 bin TL kredi fırsatları gelmeye devam ediyor.

A+A-

12 ay ertelemeli 84 ay vade ile faizsiz olarak 150 bin TL ye kadar kredi fırsatları sunmayı sürdürüyor. Faizsiz kredi desteklerine başvuran yurttaşlar için kredi destekleri gelmeye devam ediyor. Bu kredi için rekor müracaatlar aynı hızla gelmeye devam ediyor.

Salgın süreçlerinin en başından itibaren ziraat bankası yurttaşlar için destek vermeye devam ediyor. Kentlerinden köylere göç etme isteğinde olan yurttaşlar için 7 yıl vade ile birlikte 150 bin TL kredi fırsatları gelmeye devam ediyor. Son gelen kredi fırsatlarına bakılacak olduğu zaman tarım ve hayvancılık ile yaşamlarına devam etmekte olan yurttaşların hayatlarını daha rahat idame ettirebilmeleri için destekler gelmeye devam ediyor.

Tarım ve orman bakanlığına bağlı şekilde yer alan il tarım ve orman müdürlükleri ziraat bankası ile birlikte ortak bir destek ile proje için imza atıyor. Vatandaşlara tam 1 yıl geri ödemesiz en ufak faiz olmadan 84 ay vade ile kredi fırsatları geliyor. Her ne kadar geride bıraktığımız süreçlerde yurttaşlar köylerden kentlere göç ediyor olsa bile hayvancılık alanında yaşanan sıkıntılardan dolayı olayın aksine dönmesi için destekler geliyor. Sektöre etki eden darbenin bu biçimde zayıflatılması ilk planda tutulan konuların başında geliyor.

7 yıl vade ve 1 yıl geri ödeme yok…

Ziraat bankası tarafından gelen kredi fırsatları incelenecek olduğu zaman köyümde yaşamak için bir sürü nedenim var projesi ile birlikte kredi kullanmak isteyen yurttaşlar için konu ile alakalı değerlendirmeler geliyor. 7 yıl içerisinde işletilmekte olan küçük baş hayvanlarının sayısının en asgari 100 olması ve bunun altına düşmeme koşulu aranıyor. Kıvırcık, Karacabey Merinosu, Anadolu Merinosu, Orta Anadolu Merinosuolarak  bu kredi kapsamında yer alacak. Kredi kullanmak isteyen yurttaşların bu iş ile önceden uğraşıyor olması veya uğraşmak için kredi çekiyor olması gerekir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.