1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. Ziraat Bankası Kullanıcıları Bu Kart Özelliklerini Bilmiyor! Anlaşmalı ATM’ler ve...
Ziraat Bankası Kullanıcıları Bu Kart Özelliklerini Bilmiyor! Anlaşmalı ATM’ler ve...

Ziraat Bankası Kullanıcıları Bu Kart Özelliklerini Bilmiyor! Anlaşmalı ATM’ler ve...

Ziraat Bankası, banka kartıyla oldukça avantajlı alışverişler sunmaktadır. Ziraat Bankası kart kullanıcılarının çok büyük bir kısmı, bu avantajlardan bi’haber. Kart avantajları sayesinde puan biriktirebilir, ücretsiz alışveriş dahi yapabilirsiniz.

A+A-

Ziraat Bankası, banka kartıyla oldukça avantajlı alışverişler sunmaktadır. Ziraat Bankası kart kullanıcılarının çok büyük bir kısmı, bu avantajlardan bi’haber. Kart avantajları sayesinde puan biriktirebilir, ücretsiz alışveriş dahi yapabilirsiniz. Bu haber, Ziraat Bankası kullanıcılarına özel olarak tüm detayları içermektedir. İşte sizler için Ziraat Bankası Banka Kartı özellikleri

Ziraat Bankası BankkartSayesinde Tek Kart 2 Farklı Özellik

Ziraat Bankası’nın sunmuş olduğu Bankkart sayesinde banka müşterileri banka kartını ve kredi kartını tek kartta birleştirebiliyor. Kartın ön kısmında kredi kartı bilgileri yer alırken, arka yüzünde ise banka kartı bilgilerini yer alıyor.

Kart müşterilerini iki kart taşıma zahmetinden kurtaran Ziraat Bankası Bankkart, pos cihazında ve ATM’de kart seçimi sormaktadır.

Bankkart Özellikleri

  • Anlaşmalı iş yerlerinde alışveriş yaparak puan kazanabilir, kampanyalara katılarak indirimlerden yararlanabilirsiniz.
  • Kredi kartınız ile yine alışverişlerde puan kazanabilir, puanları anında alışveriş yaparak harcayabilirsiniz.
  • Banka kartınızın kredi kartı özelliği ile taksitli alışverişler yapabilirsiniz.
  • Ziraat Bankası’nın bol bol kazandırdığı puanlarınızı biriktirip alışverişlerinizde dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz.
  • Nakit ihtiyacınızı, Ziraat Bankası ATM’lerinden, anlaşmalı ATM’lerden ayrıca yurt içi ve yurt dışındaki Visa/MasterCard amblemli diğer tüm ATM'lerden anında karşılayabilirsiniz.​

Öğrencinin Dostu Bankkart Genç 

Öğrenci dostu olan BankkartGenç, KYK bursu ya da kredisi alan kişilere verilen özel bir kredidir. 18 ve 26 yaş arasında olan öğrenciler, kolaylıkla kullanabilirsiniz. Ziraat Bank avantajlı kartlar arasında olan Bankkart Genç, hesapta para olmadığı takdirde, Faizsiz ve masrafsız ekstra alışveriş imkanı sunmaktadır. Harçlık avans sayesinde kredi kartına ihtiyaç duymadan alışveriş yapabilirsiniz.

Bankkart Gold

Ziraat Bankasıyla anlaşmalı olan iş yerlerinde taksitli alışverişler yapabilir, kampanyalar sayesinde oldukça avantajlı alışverişler yapabilirsiniz. Buna ek olarak alışverişlerinizde puan kazanarak, indirimli ya da bedava alışveriş keyfine varabilirsiniz.

Tamamen temassız alışveriş yaparak, 250 TL’ye kadar şifresiz, 250 TL ve üzeri alışverişlerde şifre kullanarak alışveriş yapabilirsiniz. Buna ek olarak 7 Gün 24 Saat boyunca nakit avans kullanabilirsiniz.

Bankkart Platinum

Ziraat Bankası üyesi olan iş yerlerinden taksitli alışveriş yapabilirsiniz. Buna ek olarak yalnızca kredi kartı değil, aynı zamanda banka kartı özelliği sayesinde de taksitli alışveriş yapabilirsiniz. Buna ek olarak yaptığınız her alışverişte puan kazanabilir, bu puanlarla alışveriş yapabilirsiniz.

Avantajlı alışveriş kartı olarak da bilinen Bankkart Platinum, yalnızca yerel mağazalar değil; aynı zamanda e – ticaret sitelerinde de kullanabileceğiniz puanlara sahiptir.

Kampüs Kart

Ziraat Bankası Kampüs Kart, Bankkart’ın bütün fonksiyonlarını taşımasının yanı sıra, üniversite kimlik bilgilerini içeren, elektronik cüzdan olarak da kullanılan bir karttır.

Ziraat Bankası Kampüs Kart Özellikleri;

  • Kimlik Fonksiyonu
  • Banka Kartı Fonksiyonu
  • Elektronik Cüzdan Özelliği

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.