1. HABERLER

  2. ZİRAAT BANKASI

  3. Ziraat Bankası ile alışveriş yapana Sevindiren haber! alışveriş yapan Herkese 2500 TL Para verilecek!
Ziraat Bankası ile alışveriş yapana Sevindiren haber! alışveriş yapan Herkese 2500 TL Para verilecek!

Ziraat Bankası ile alışveriş yapana Sevindiren haber! alışveriş yapan Herkese 2500 TL Para verilecek!

Kasım ayıyla birlikte okullar ara tatil için kapıyı çalarken, aileler dinlendirici bir tatil fırsatı yakalamak istiyor. Bankalar ise her ay farklı kampanyalar sunarken, Kasım ayı özellikle tatil fırsatlarına odaklanmış durumda. Tatil planları yapanlar için Ziraat Bankası, çekici bir kampanya başlattı.

A+A-

Kasım ayıyla birlikte okullar ara tatil için kapıyı çalarken, aileler dinlendirici bir tatil fırsatı yakalamak istiyor. Bankalar ise her ay farklı kampanyalar sunarken, Kasım ayı özellikle tatil fırsatlarına odaklanmış durumda. Tatil planları yapanlar için Ziraat Bankası, çekici bir kampanya başlattı. Ziraat Bankası, Touristica işbirliğiyle başlatılan bu kampanyada, 2500 TL'ye kadar geri ödeme yapma fırsatı sunuyor. Bu tatil kampanyası 1 Kasım'da başladı ve 30 Kasım'a kadar devam edecek.

Ziraat Bankası'nın Tatil İndirimi

Ziraat Bankası, Touristica ile işbirliği yaparak düzenlenen kampanya kapsamında, Bankkart sahiplerine belli bir harcama seviyesinin üzerindeki alışverişlerinde 2500 TL geri ödeme fırsatı sunuyor. Yani yaptığınız harcamanın 2500 TL'si size geri ödenecek. Ziraat Bankası'nın resmi internet sitesinde açıklanan bu kampanya için şu koşullar geçerlidir: "15.000 TL-19.999 TL arasındaki peşin/taksitli alışverişlere 1.000 TL Bankkart Lira, 20.000 TL-29.999 TL arasındaki peşin/taksitli alışverişlere 2.000 TL Bankkart Lira, 30.000 TL ve üzeri peşin/taksitli alışverişlere 2.500 TL Bankkart Lira verilecektir."

Kampanya 1 Kasım'da başlamış olup, 30 Kasım'a kadar devam edecektir. 2500 TL'yi kazanmak için başvuruların SMS yoluyla veya bankanın resmi internet sitesi veya uygulaması üzerinden tamamlanması gerekmektedir. Basit bir SMS ile "TOURISTICA" yazarak 4757'ye mesaj göndererek kampanyaya katılabilirsiniz.

Kazandığınız 2500 TL hediye, 7 Aralık tarihinden itibaren hesaplara aktarılacaktır. Bu kampanya, peşin alışverişlerin yanı sıra taksitli alışverişlerde de geçerli olması açısından cazip bir fırsattır.

Bankkart, kredi kartı ve banka kartı özelliklerini bir arada sunan bir karttır. Ancak kampanya sonrasında işlem iptal edilirse verilen Bankkart Liraları geri alınacaktır. Bu kampanya sayesinde tatilinizi daha ekonomik bir şekilde planlayabilir ve Ziraat Bankası'nın sunduğu avantajlardan faydalanabilirsiniz. Kampanya dahilinde kazanabileceğiniz en yüksek tutar 2500 TL'dir. Tatil keyfini çıkarırken aynı zamanda ekstra avantajlara sahip olmanın keyfini çıkarabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.