1. HABERLER

  2. KONUT

  3. Ziraat bankası, Halkbank ve Vakıfbank müjdeli haberleri açıkladı. 90 bin TL’ye varan fiyatlar ile ev sahibi olma fırsatları…
Ziraat bankası, Halkbank ve Vakıfbank müjdeli haberleri açıkladı. 90 bin TL’ye varan fiyatlar ile ev sahibi olma fırsatları…

Ziraat bankası, Halkbank ve Vakıfbank müjdeli haberleri açıkladı. 90 bin TL’ye varan fiyatlar ile ev sahibi olma fırsatları…

Yaz ayları gelirken tüm vatandaşlar ev almak için harekete geçiyor. Konut alımlarında bir anda meydana gelen artış hızları dikkatleri çekse bile yine de konutların bir anda artan fahiş fiyatlarından dolayı insanlar zorluklar ile yüz yüze kalıyor. Bu süreç içerisinde vatandaşlar da tek çare olarak bankalardan verilen kredi fırsatları olarak görüyor. En uygun fiyatlar ile ev sahibi olma arayışlarına

A+A-

Yaz ayları gelirken tüm vatandaşlar ev almak için harekete geçiyor. Konut alımlarında bir anda meydana gelen artış hızları dikkatleri çekse bile yine de konutların bir anda artan fahiş fiyatlarından dolayı insanlar zorluklar ile yüz yüze kalıyor. Bu süreç içerisinde vatandaşlar da tek çare olarak bankalardan verilen kredi fırsatları olarak görüyor. En uygun fiyatlar ile ev sahibi olma arayışlarına giren vatandaşlar da kendileri için bankalardan en uygun faiz oranları ile kredi fırsatlarını araştırmaya devam ediyor. Tam da bu an içerisinde yaşanan zorlu süreçler içerisinde Ziraat bankası, Halkbank ve Vakıfbank tarafından vatandaşlar için müjdeli haberler gelmeye başladı.

Vatandaşlar tarafından aranan uygun fırsat durumlarından bir tanesi de bankalar tarafından sunulan fırsatlardan yana oluyor. Geçtiğimiz yıl içerisinde bankalardan her ne kadar düşük faiz oranları ile kredi fırsatları verilmiş olsa bile maalesef ki bu yıl buna benzer bir şey gelmedi. Hatta tam aksi olacak şekilde bankalardan verilen kredi faiz oranları bir hayli artış göstermiş durumda oluyor.

Buna rağmen vatandaşlar piyasa durumlarını inceleyerek en uygun fiyatlar ile ev sahibi olabilmek için konut almanın en mümkün adımlarını değerlendirmeye devam ediyor. Kira ödemek yerine en uygun fiyatlar ile artık vatandaşlar da ev sahibi olabilecekler. Bunun için Ziraat bankası, Halkbank ve Vakıfbank gibi kamu bankalarına başvuru yapmaları da yeterli olacak.

Yarı fiyatına evler geliyor…

Yaşanan bu zorlu günler içerisinde ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar kendileri için sunulan fırsatları değerlendirmek için harekete geçecek. Ev sahibi olmak için gelen fırsatlar ile vatandaşlar yarı yarı fiyatlar ile ev  alabilecekler. Bunun için sadece Ziraat bankası, Halkbank ve Vakıfbank gibi kamu bankalarına gitmek ve başvuru yapmak yeterli olacak. Bankalar tarafından alına kredilerin ödenmeme durumları karşısında maalesef ki vatandaşların almış oldukları konutlar icra yolu ile vatandaşlardan alınıyor. Bu evler bankalar tarafından adeta yarı yarıya olan fiyatlar ile satışa çıkarıldı. Piyasa durumlarına uygun bir şekilde ev ya da iş yeri arayışları içerisinde ye alan vatandaşların bankalar tarafından satışa çıkarılan evler için başvuru yapması gerekecek.

Halkbank konut satışları

Halkbank tarafından kredi alan ve borçlarını ödemek konusunda zorluk çeken vatandaşların evleri elinden icra yolları ile alınarak adeta yarı fiyatları ile satışa sunuluyor. Bu evler belli oldu. Onlarca ilde hangi evlerin satışa çıktığı açıklandı.

  1. MARDİN ili içerisinde 59 metrekare iş yeri, Artuklu bölgesi kısmında sadece 36 bin liraya satışa sunuldu.
  2. Tekirdağ bölgesi Çerkezköy semtinde 99 metrekare konut 97 bin lira ile satışa sunuldu.
  3. Mersin Toroslar bölgesinde 232 metrekare iş yeri 700 bin lira.
  4. Konya Selçuklu bölgesinde iki adet 88 metrekare iş yeri İlki 171 bin liradan diğeri ise 90 bin TL
  5.  Tokat ilimiz merkez bölgesinde 90 metrekare konut 140 bin TL
  6. Trabzon ilimizde ise araklı bölgesinde 102 metrekare konut 171 bin TL
  7. Ankara yeni mahallede, 215 metrekare konut 500 bin TL
  8. Ankara Çankaya bölgesinde ise 117 metrekare konut 615 bin TL
  9. Mamak bölgesinde 147 metrekare konut 103 bin
  10. Esen yurt bölgesinde 57 metrekare konut 99 bin
  11. Bayramiç bölgesinde 65 metrekare konut 167 bin
  12. Burhaniye bölgesinde 267 bin liraya 103 metrekare satılık
  13. Karahallı bölgesinde 120 metrekare konut 100 bin TL olarak açıklandı.

Vakıfbank konut satışları

Vakıfbank tarafından kredi alan ve borçlarını ödemek konusunda zorluk çeken vatandaşların evleri elinden icra yolları ile alınarak adeta yarı fiyatları ile satışa sunuluyor. Bu evler belli oldu. Onlarca ilde hangi evlerin satışa çıktığı açıklandı.

  1. İzmir, Güzelbahçe, yalı bölgesinde 100 metrekare işyeri 500 bin
  2.  İzmir ilimizde Torbalı bölgesinde 110 metrekare, 3+1 apartman dairesi 260 bin
  3. Bartın merkez, Göl bucağı bölgesinde ise 148 metrekare, 4+1 dubleks apartman dairesi 420 bin 
  4. Ordu, Ünye bölgesinde 5+1 140 metrekare dubleks daireyi 230 bin TL olarak açıklandı.
  5.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.