1. HABERLER

  2. ZİRAAT BANKASI

  3. Ziraat Bankası bayram havası estiriyor! 6 aylık peşin ödeme yapılacak… Duyan inanmıyor…
Ziraat Bankası bayram havası estiriyor! 6 aylık peşin ödeme yapılacak… Duyan inanmıyor…

Ziraat Bankası bayram havası estiriyor! 6 aylık peşin ödeme yapılacak… Duyan inanmıyor…

Ziraat Bankası yeni kampanyası ile tüm vatandaşlar üzerinde bayram havası estiriyor. Gelen kampanya ile beraber vadeli vadesiz fark etmeden 6 aylık sürece kadar avans krediler verilecek. Bu kapsamda vatandaşlar bir yandan ihtiyaçlarını giderecek bir yandan da para kazanmaya başlayacaklar.

A+A-

Ziraat bankasından beklenin de ötesinde bir kampanya geldi. Bu kampanya sayesinde bir yandan da avans kredileri vatandaşlar için verilecek. Eğer avans kredi imkanları ile beraber ihtiyaçlar karşılanmaya devam ederse bu sayede 6 aylık vade imkanları da verilecek.

6 aylık vade imkanları…

Ziraat Bankası öyle bir haber verdi ki 6 vade imkanı ile beraber birçok kişi kredi imkanlarını tercih edecek. Bir yandan da kredi kapsamında tek taksitli olarak ödeme seçenekleri de herkes için sunulacak. Bunlara ek olarak bahsi geçen kampanya kapsamında teminat faktörü olarak banka nezdinde yer alan vadeli / vadesiz, TP / YP mevduat hesabı, repo, devlet tahvili, hazine bonosu, Eurobond, Bankada B tipi yatırım fonları rehin olarak da alınır.

Başvurular nasıl yapılacak?

Gelen kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşların ziraat bankası tarafından verilen krediyi kullanmak için hayat sigorta ürünleri de beraberinde sunuluyor. Kredi tercih edecek vatandaşlara özel olarak verilecek bu hayat sigortası ile beraber Türkiye hayat ve emeklilik A.Ş farkı ile sunuluyor olduğu bilgileri de geldi. Bu kapsamda ek olarak Ziraat Bankası şubelerine giden ve Türkiye hayat ve emeklilik A. Ş. Acentelerinin yer aldığı bilgileri verildi.

İhtiyaçların karşılanıyor olduğu süreçlerde bankalarda yer alan paraların para kazanıyor olmasına ek avans kredi kampanyaları da verilecek. Bu kampanya kapsamında olmak isteyen vatandaşların Ziraat Bankası şubelerine giderek başvurularını yerine getirmesi de gerekir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum