1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. Ziraat Bankası 6 ay ertelemeli kredi, Konut kredisi, taşıt kredisi, tatil kredisi ve sosyal hayatı destek kredileri
Ziraat Bankası 6 ay ertelemeli kredi, Konut kredisi, taşıt kredisi, tatil kredisi ve sosyal hayatı destek kredileri

Ziraat Bankası 6 ay ertelemeli kredi, Konut kredisi, taşıt kredisi, tatil kredisi ve sosyal hayatı destek kredileri

Covid-19, pandemi sürecinde tatil ve diğer tüm temel ihtiyaçlar ertelendi. Ekonomik sorunlar yaşayan ve desteğe ihtiyaç duyan vatandaşlar ile muhteşem düşük faizli kredi imkânları Ziraat Bankası tarafından sunulmaya devam ediyor.  ört yeni kredinin başvuru koşulları, faiz oranları ve başvuru ekranları hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar haberimizde, işte detaylar…

A+A-

Covid-19, pandemi sürecinde tatil ve diğer tüm temel ihtiyaçlar ertelendi. Ekonomik sorunlar yaşayan ve desteğe ihtiyaç duyan vatandaşlar ile muhteşem düşük faizli kredi imkânları Ziraat Bankası tarafından sunulmaya devam ediyor.  Araç satın almak isteyenlere, konut almak isteyenlere tatil, mobilya ve diğer tüm ihtiyaçlara yönelik kredi paketleri Ziraat’ta!  4 paketten oluşan düşük faizli kredi imkânı suna Ziraat konut kredisi, taşıt kredisi paketi, sosyal hayatı destek kredi paketi ve tatil destek kredi paketi ile vatandaşların nakit ihtiyaçlarına cevap veriyor. Dört yeni kredinin başvuru koşulları, faiz oranları ve başvuru ekranları hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar haberimizde, işte detaylar…

Ziraat Bankası Avantajlı Konut Kredisi

Kredi faiz oranlarının devlet desteği ile düşürülmesinden sonra vatandaşlar bu süreçte konut alma yöneldi. Konut almak için kredi kullanmak isteyenler Ziraat Bankası avantajlı konut kredisi paketlerinden faydalanabilir. Banka sıfır veya ikinci el konutlar için iki ayrı düşük faizli kredi imkanı sunuluyor. Her iki konut tipi için de en fazla 500.000 TL kredi çekme imkanı 12 ay geri ödemesiz ve 180 aya varan vade imkanıyla sunuluyor. Kredi kampanyasında sadece İstanbul, İzmir ve Ankara illerinde konut kredisi çekme sınırı 750.000 TL olarak yansıtılıyor. Sıfır konutlar için 0,64 kredi faiz oranı sunulurken ikinci el konutlar için 0,74 faiz oranı uygulanıyor.

Ziraat Bankası Avantajlı Sosyal Hayatı Destek Kredileri

Pandemi sürecinde ekonomik sorunlar yaşayan vatandaşları yalnız bırakmayan ve acil nakit ihtiyaçlarına cevap veren bir diğer kredi paketi yine Ziraat Bankası tarafından ‘’Sosyal Hayatı Destek Kredisi’’ ismiyle sunuluyor. Düşük faizli kredi olarak sunulan bu pakette ise yine 6 ay geri ödemesiz fırsatı ve 60 aya varan taksitlendirme imkânları sunuluyor. En az 3.000 TL en yüksek 30.000 TL olmak şartı ile krediden faydalanabilirsiniz. İlgili krediye Ziraat mobil şubeden, Ziraat internet sitesinden ya da en yakın şubeden başvuruda bulunabilirsiniz.

Ziraat Bankası Taşıt Kredi Paketleri

Taşıt kedileri için de fırsat kredi imkanları Ziraat bankası'nda yer alıyor. Dört paketten biri olarak sunulan düşük faizli taşıt kredisi için alt limit ve üst limit sınırı bulunuyor. Sıfır veya ikinci el taşıt almak için krediden minimum 0,49 maksimum 0,82 faiz oranı ile faydalanabilirsiniz. Sıfır ve yerli üretim araçlar satın almak için çekeceğiniz kredilerde anlaşma yapılan firmaya ve bazı detaylara göre 0,40-0,69 arası faiz oranı uygulanıyor. Yine sıfır araç satın alırken maksimum 150.000 TL’ye kadar kredi kullanıp 36 aya varan vade imkânından faydalanabilirsiniz. İkinci el taşıt kredisinde ise 0,82 faiz oranı ile azami üst limite kadar kredinizi kullanabilirsiniz.

Ziraat Bankası Tatil Destek Kredisi

Pandemi sürecinde bunalıp tatile çıkmak istiyorsanız ve tatil için nakite ihtiyacınız varsa Ziraat Bankası tatil kredilerinden faydalanabilirsiniz. Finansman ihtiyacınız için tatil yapmadan önce Ziraat Bankasından 10.000 TL’ye kadar kredinizi 6 ay geri ödemesiz ve 36 aya varan vade fırsatı ile kullanabilirsiniz. Tatil düşük faizli kredi için 0,67 oranından çekim yapabilirsiniz. İlgili krediye başvuruda bulunmak için yine Ziraat şubelerini ziyaret edebilir ya da internet şubeden başvurunuzu tamamlayabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum