1. HABERLER

  2. ZİRAAT BANKASI

  3. Ziraat Bankası 11 haneli t.c kimlik numaranızla yapacağınız sorgulamanın ardından sizlere 15.000 TL ödeme yapacağını duyurdu
Ziraat Bankası 11 haneli t.c kimlik numaranızla yapacağınız sorgulamanın ardından sizlere 15.000 TL ödeme yapacağını duyurdu

Ziraat Bankası 11 haneli t.c kimlik numaranızla yapacağınız sorgulamanın ardından sizlere 15.000 TL ödeme yapacağını duyurdu

Ziraat Bankası 11 haneli t.C hüviyet numaranız üstünden yapacağınız sorgulama ondan sonra sizlere 15.000 TL ödeme yapacağını açıkladı. Ziraat Bankası t.C kimlik numaranız üzerinden yapacağınız sorgulama ile beraber sizlere 15.000 TL'ye kadar bireysel tüketici kredisi vereceğini resmi internet sitesi üzerinden duyurduktan sonra başvurularını almaya başladı. Kimlik numaranı üzerinden yapılacak...

A+A-

Ziraat Bankası 11 haneli t.C hüviyet numaranız üstünden yapacağınız sorgulama ondan sonra sizlere 15.000 TL ödeme yapacağını açıkladı. Ziraat Bankası t.C kimlik numaranız üzerinden yapacağınız sorgulama ile beraber sizlere 15.000 TL'ye kadar bireysel tüketici kredisi vereceğini resmi internet sitesi üzerinden duyurduktan sonra başvurularını almaya başladı. Kimlik numaranı üzerinden yapılacak olan sorgulamalar Sonrasında ne kadar kredi onayı aldığınız hakkındaki sizlere bilgileri Ziraat Bankası Genel müdürlüğü ileti olarak bildirmektedir.

Devlet bankası olan ve ihtiyaç kredisi kullanacak olan vatandaşların Kredi ihtiyaçları için derman olan Ziraat Bankası özellikle emekli olan ve sigortalı olarak çalışan vatandaşlara hızlı bir şekilde kredi onayı vereceğini deklare etti. Ziraat Bankası gereksinim kredisi kampanyasına katılmak isteyen vatandaşlar şartlara uygun olması niteliğinde kredisini hızlı bir biçimde alabilmektedir. 

Ziraat Bankası 15.000 TL kredi başvurusu nasıl yapılıyor?

Ziraat Bankası 15.000 TL ihtiyaç kredisi kampanyasına katılarak başvuru yapmak isteyen vatandaşlar şartlara müsait olması niteliğinde 36 ay vadeli gereksinim kredisini banka şubelerine giderek kimlik ve gelir belgesi ile birlikte alabiliyor.

1.54 faiz oranları ile gereksinim kredisi imkanından faydalanacak olan kişilerin müracaat daha sonra Kredi değerlendirmesi hüviyet numarası üstünden yapılarak işlem yapılmaktadır. Ziraat Bankası 15.000 TL gereksinim kredisi kampanyasına katılacak olan vatandaşlar Kredi şartlarına uygun olması durumunda 36 ay vadeli olan bu Kredi kampanyasına 90 gün ertelemeli ilk taksit ödemesini yaparak da katılabiliyor.

Emekli olan vatandaşların bu bankadan kredi kullanabilmeleri için emekli maaşı kendi bankasından alınması gerekmektedir. Emekli maaşınızı Ziraat bankası'na taşıdıktan sonrasında ancak 15.000 TL değil daha yüksek limitlerde de ihtiyaç kredisi ve borç kapatma kredisi kullanabiliyorsunuz.

Diğer bankalar

Ziraat Bankası emek li kredisi ve gereksinim kredisi haricinde ayrıca Vakıfbank ve Halkbank üstünden de kamu bankaları şartlarına uygun olmanız niteliğinde ihtiyaç kredisi alabileceğinizi söyleyebiliriz. Nakit ihtiyacınız olması durumunda ancak Ziraat Bankası üstünden değil Vakıfbank ve Halkbank üstünden de başvurunuzu gerçekleştirerek kredi alabiliyorsunuz. Bankaların resmi internet sitelerine girerek kampanya detayları hakkında detayları alabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.