1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Ziraat Bankası 0.49 Faizle Emekli ve Çalışan herkese Nakit Verecek!
Ziraat Bankası 0.49 Faizle Emekli ve Çalışan herkese Nakit Verecek!

Ziraat Bankası 0.49 Faizle Emekli ve Çalışan herkese Nakit Verecek!

Ziraat Bankası son zamanlarda yaptığı kampanyalar ile birlikte vatandaşlara hızlı bir şekilde Kredi sonucu veriyor. Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar Ziraat Bankası üzerinden nakit kredi kullanabilir.

A+A-

Ziraat Bankası son zamanlarda yaptığı kampanyalar ile birlikte vatandaşlara hızlı bir şekilde Kredi sonucu veriyor. Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar Ziraat Bankası üzerinden nakit kredi kullanabilir.

Ziraat Bankası son zamanlarda yaptığı kampanyalar ile birlikte vatandaşlara hızlı bir şekilde Kredi sonucu veriyor. Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar Ziraat Bankası üzerinden nakit kredi kullanabilir. Ziraat Bankası acil ihtiyaç kredisi kampanyasına katılmak isteyen vatandaşlar 36 ay vadeli ve 3 ay ertelemeli olan bu Kredi kampanyasına banka şubelerine gitmeden de katılabiliyor. 

Ziraat Bankası üzerinden kredi kullanacak olan vatandaşların merak ettiği Bir diğer konu ise 0.49 faiz oranları ihtiyaç kredisi kimlere verileceği olmaktadır. 0.49 faiz oranlı devlet destekli ihtiyaç kredisi kampanyasına katılmak isteyen vatandaşlar Ziraat Bankası şubelerine giderek kredi başvurusu yaptıkları zaman bankanın güncel faiz oranlarından yararlanan Kredi kampanyasına katılıyor.

0.49 faiz oranları ile ihtiyaç kredisi kampanyasına katılmak isteyen kişiler Ziraat Bankası üzerinden daha önce Kredi kullanmış ve düzenli Ödemiş olması bankadan maaş alması ve banka kredi notu 1700 üzerinde olması gerekiyor.

Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi kampanyasına katılmak isteyen vatandaşlar başvuru yaparak kredi kullanmak istiyorlarsa bankanın mobil uygulamasını kullanarak bu kampanyanın Kredi kampanyasına oturdukları yerden katılabiliyor. Ziraat Bankası hesabınız üzerinden alacağınız internet bankacılığı şifresi ile birlikte banka sizlere hemen sonuç verecek. 

Ziraat Bankası üzerinden normal kredi faiz oranları ile ihtiyaç kredisi kullanacak olan vatandaşlar Kredi kampanyasına katılabilmeleri için banka şubelerine giderek kimlik ve gelir belgeleri ile birlikte başvurularını gerçekleştirebiliyor. Emekli olan vatandaşlar emekli kredisi adı altında yapılacak olan ihtiyaç kredisi kampanyası da düşük faiz oranları ile hızlı bir şekilde kredi onayı sunuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.