1. HABERLER

  2. AKTÜEL

  3. Zincir Marketlere TMO Ayarı! 5 Litre Ayçiçek Yağında Dev İndirim! 5 Litre Ayçiçek Yağı Bakın Kaç Liraya Satılacak...
Zincir Marketlere TMO Ayarı! 5 Litre Ayçiçek Yağında Dev İndirim! 5 Litre Ayçiçek Yağı Bakın Kaç Liraya Satılacak...

Zincir Marketlere TMO Ayarı! 5 Litre Ayçiçek Yağında Dev İndirim! 5 Litre Ayçiçek Yağı Bakın Kaç Liraya Satılacak...

2023'te enflasyon ve ekonomik sıkıntılar nedeniyle market ürünlerine zam geldi. Ayçiçek yağına TMO'dan kampanya geldi, 1 litrelik yağ 25 TL olacak. Eriyen maaşlar işçileri endişelendiriyor ve fiyat artışları tüketicileri zorluyor. Peki ayçiçek yağı TMO'da ne kadar? İşte merak edilen tüm detaylar...

A+A-

Ekonomik sıkıntılar ve yüksek enflasyon, marketlerdeki fiyat artışlarının yanı sıra tüketicilerin temel gıda ürünlerine olan erişimini de zorlaştırmaya devam ediyor. Ayçiçek yağı da, artan döviz kurunun etkisiyle yükselen fiyatlarıyla vatandaşları zor durumda bırakan ürünlerden biri. Ancak TMO, bu zorlu dönemde vatandaşlara destek olmak için ayçiçek yağına özel bir indirim kampanyası başlattı. Kampanya, tüketiciler tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı. TMO, ekonomik sıkıntıların en çok hissedildiği bu dönemde, daha fazla ürüne yönelik indirimler yapmayı planlıyor.

AYÇİÇEK YAĞI FİYATLARI DİBE VURDU

Son dönemde ülkemizde yaşanan ekonomik sıkıntılar ve enflasyon sebebiyle birçok üründe zam gözleniyor. Bu artışlardan en fazla etkilenen ürünlerden biri de ayçiçek yağı. Sosyal medyada gündem haline gelen yüksek fiyatlar, vatandaşların tepkisini çekiyor.

Ayçiçek yağı, Türk mutfağının vazgeçilmezlerinden biri olarak biliniyor. Ancak son dönemde fiyatlarının yükselmesi, birçok kişinin sofrasından çıkarmasına neden oldu. Zor bulunan ve yüksek fiyatlarla satılan ayçiçek yağına, Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) el attı. TMO, ham yağların rafine edilmesiyle elde edilen ayçiçek yağını uygun fiyata satacağını duyurdu. Bu sayede, vatandaşlar ucuz ayçiçek yağına daha kolay erişebilecek.

TMO, vatandaşların ilgi gösterdiği ürünleri yakından takip ederek, müşterilerin memnuniyetini sağlamaya çalışıyor. Yurt dışından gelen ham yağların Türkiye'de rafine edilmesi, ülkemizdeki ayçiçek yağı ihtiyacını karşılamak adına önemli bir adım olarak görülüyor.

-463.jpg

TMO'DAN 5 LT AYÇİÇEK YAĞI KAMPANYASI

TMO, 5 litrelik ayçiçek yağını 135 TL fiyatla satışa sunarak, zincir marketlere göre uygun fiyatlı bir seçenek sunuyor. Bu fiyat düşüşü sonrasında TMO şubelerinde uzun kuyruklar oluştu. Ekonomik zorluklarla karşı karşıya olan tüketicilerin doğru seçimler yapması gerektiği belirtiliyor. TMO'nun başlattığı kampanya kapsamında, müşterilerine 4 adet ayçiçek yağı sadece 530 TL'ye sunuluyor. Ancak bilinmelidir ki, yağ fiyatları markadan markaya değişiklik gösterebiliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.