1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. Yüz Yıllık Mucize Dizisi Büyük Yankı Görecek! Yaşamın Anlamını Keşfetmek İçin Zamana Meydan Okuyan Dizi
Yüz Yıllık Mucize Dizisi Büyük Yankı Görecek! Yaşamın Anlamını Keşfetmek İçin Zamana Meydan Okuyan Dizi

Yüz Yıllık Mucize Dizisi Büyük Yankı Görecek! Yaşamın Anlamını Keşfetmek İçin Zamana Meydan Okuyan Dizi

Star TV'nin yeni dizisi Yüz Yıllık Mucize, sezonun en merakla beklenen yapımlarından biri haline geldi. Ebru Şahin ve Birkan Sokullu'nun başrolünde yer aldığı dizi, günümüz dünyasında geçen ancak yaşlanmayan 130 yaşındaki Ali Tahir karakterinin hayat hikayesine odaklanıyor. Yüz Yıllık Mucize dizisi ne zaman yayınlanacak? İşte Yüz Yıllık Mucize dizisinin ilk fragmanı...

A+A-

Star TV'nin yeni dizisi Yüz Yıllık Mucize, sezonun en merakla beklenen yapımlarından biri haline geldi. Ebru Şahin ve Birkan Sokullu'nun başrolünde yer aldığı dizi, günümüz dünyasında geçen ancak yaşlanmayan 130 yaşındaki Ali Tahir karakterinin hayat hikayesine odaklanıyor.

Dizinin ilerleyen bölümlerinde Türk kurtuluş savaşının izleri de hissedilecek ve milli birlik ve bütünlük teması ön plana çıkacak. Harika karakteri ile Kemal karakterinin hayatlarında yeni bir sayfa açılması da diziye farklı bir boyut kazandıracak.

ETKİLEYİCİ OYUNCU KADROSU

Ebru Şahin ve Birkan Sokullu'nun güçlü işbirliği, iyi bir senaryo ve etkileyici oyuncu kadrosuyla birleşince ortaya çok başarılı bir yapım çıkacağı tahmin ediliyor. Yüz Yıllık Mucize'nin oyuncu kadrosunda tecrübeli isimlerin yanı sıra genç yetenekler de yer alıyor.

Dizinin senaryosu Nuran Evren Şit tarafından yazıldı ve yönetmen koltuğunda usta isim Hilal Saral bulunuyor. İlk fragmanı yayınlanan dizi, yakında Star TV ekranında izleyicilerle buluşacak. Özellikle Ebru Şahin hayranları, Harika karakteri için şimdiden heyecanını ve merakını sosyal medya paylaşımları ile ortaya koymaya başladı.

YÜZ YILLIK MUCİZE DİZİSİNİN İLK FRAGMANI

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.