1. HABERLER

  2. İŞKUR

  3. Yüz binlerce işsiz vatandaşa müjde geldi! Yüzlerce personel KPSS şartlı ve şartsız olarak alınacak…
Yüz binlerce işsiz vatandaşa müjde geldi! Yüzlerce personel KPSS şartlı ve şartsız olarak alınacak…

Yüz binlerce işsiz vatandaşa müjde geldi! Yüzlerce personel KPSS şartlı ve şartsız olarak alınacak…

KPSS şartlı ve şartsız olarak yüzlerce personel alımı olacağına dair açıklamalar gelmeye devam ediyor. Gelen açıklamalar sırasında Mühendis, sağlık personeli, büro memuru, zabıta, avukat alımları hız kazanacak olduğu duyuruldu.

A+A-

KPSS şartlı ve şartsız olarak yüzlerce personel alımı olacağına dair açıklamalar gelmeye devam ediyor. Gelen açıklamalar sırasında Mühendis, sağlık personeli, büro memuru, zabıta, avukat alımları hız kazanacak olduğu duyuruldu. Mersin üniversitesi için tam 21 sözleşmeli olarak sağlık personeli alımı yapılırken Üsküdar belediyesinde istihdam etmesi için 45 zabıta personel alımı, çevre ve şehircilik bakanlığında istihdam etmesi için 46 sözleşmeli personel alımı olacak.

BDDK geneli içerisinde de 120 memur alımı olurken TÜBİTAK kapsamında istihdam etmesi için de 77 personel alımı olacağının açıklaması geldi. Üsküdar belediyesi bir yandan da zabıta alımları yapılacak. Başvuru yapacak olan vatandaşlar aranan şartları yerine getirmesi hem özel hem de genel şartlara dikkat etmesi gerekir. 26 Nisan tarihinde başlayacak olan başvuru süreci 30 Nisan tarihine kadar devam edecek. Alımlar ve başvurular en az orta öğretim düzeyinde olan vatandaşlar tarafından yapılacak.

Kamu kurum ve kuruluşları için personel alımları olacağına dair haberle peş peşe gelmeye devam ediyor. KPSS şartı olurken ve olmazken fark etmeden tam 309 yeni personel alımı yapılacak. Çevre ve şehircilik bakanlığı alımlarına bakılacak olursa Mühendis, mimar, avukat olmak üzere 37 alım, ön lisans mezunları arasından 9 büro personeli alımları olacağını duyurdu. Başvurular 15 ila 21 Nisan tarihleri arasında yapılacak.

TÜBİKAK’tan açıklama geldi…

TÜBİTAK savunma sanayii araştırma ve geliştirme enstitüsü olarak yer alan alanda istihdam etmek için kısmi süreli proje personel ekibi içerisine tam 77 alım yapılacak. Başvuru süreçleri https://kariyer.tubitak.gov.tr adresi üzerinden online bir şekilde yapılacak. Başvuru süresi 26 Nisan tarihine kadar devam edecek.

Üsküdar belediyesinden açıklama…

Üsküdar belediyesinden gelen açıklama ile beraber 26 Nisan ve 30 Nisan tarihleri arasında zabıta personel alım başvurularının devam ettiği açıklandı. En az ortaöğretim mezunu vatandaşlar arasından alımlar yapılacak.

Çevre ve şehircilik bakanlığından açıklama…

Çevre ve şehircilik bakanlığından gelen açıklamalara bakılacak olduğu zaman KPSS 2021 / 5 ile ön lisans alanlarından tam 9 personel alımı, lisans mezunları arasından da 37 personel alımının avukat, mimar ve mühendisler arasından olacağı açıklandı. 15 ila 21 Nisan tarihleri arasında online olarak başvurular yapılacak.

BDDK tarafından açıklama…

Bankacılık düzenleme ve denetleme kurumu içerisinde istihdam etmesi için tam 120 personel alımı yapılacak. 16 ila 30 Nisan tarihleri arasında başvuru süreçleri yapılacak. Alımlar;

  1. Bankalar Yeminli Murakıp Yardımcısı,
  2.  Bankacılık Uzman Yardımcısı (Bankacılık ve Hukuk Alanları),
  3. BDDK Uzman Yardımcısı (İletişim Alanı)
  4. Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı bünyesindeki İnsan Kaynakları,
  5.  Kurul İşleri ve Kararlar,
  6.  Eğitim,
  7.  Mali İşler ve İdari İşler Müdürlüklerinde (İstanbul) çalışmak için BDDK Uzman Yardımcısı alımları olacak.

Vatandaşlara giriş sırasında yazılı ve sözlü olarak sınavlar uygulanacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.