1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. Yok Artık Trendyol! Trendyol Artık Yemek Satışı da Yapacak…
Yok Artık Trendyol! Trendyol Artık Yemek Satışı da Yapacak…

Yok Artık Trendyol! Trendyol Artık Yemek Satışı da Yapacak…

Türkiye de yer alan Trendyol şirketi son yıllarda yaptığı yatırımlara ve yeniliklere bir yenisini açıklıyor. Kısa süre içerisinde kullanıcılar Trendyol üzerinden yemek siparişi de verecek. Kullanıcıların "Yok Artık" diye sitemlerine karşılık Trendyol neredeyse tüm e-ticaret hacmine sahip olmak istiyor.

A+A-

Peki Trendyol yemek siparişleri nasıl olacak? İşte detaylar ve daha fazlası nutuk.com.tr adresinde yer alıyor..

Giyim, teknolojik ürünler ve daha fazla kategorisi ile birlikte Türkiye de çığır açan bir girişimciliğe imza atan Trendyol yeni uygulamasını kısa süre içerisinde yayına alacak. Yemek siparişleri için de çalışmalarını sürdüren Trendyol şirketi kısa süre içerisinde bunu tanıtması bekleniyor.

Trendyol Yemek Açıldı

Son birkaç yıllık dönemde özellikle verdiği reklamlar ile birlikte çok ciddi yatırımlar yapan Trendyol bu yeniliği ile de birlikte güçlü rakiplerine savaş açmışa benziyor. Türkiye de en büyük yemek sipariş platformu olan Yemeksepeti peki bu karar ile ilgili ne yapacak?

Kısa süre öncesinde Trendyol Market kısmını yayına alırken yemek siparişleri ile de birlikte olayı bambaşka bir boyuta taşıyor. Trendyol uygulamasında "Trendyol Yemek Açıldı" ibaresi yer alıyor.

Trendyol siparişleri otuz dakika içinde teslim yapacağı ve minimum otuz TL verilecek ilk üç siparişte yüzde otuz indirim yapacağını açıkladı.

-361.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.